Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 22:50

6
اسفند
نان ذرت

نان ذرت

طرز تهیه نان ذرت

نان ذرت

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

آرد ذرت     ۲۰۰ گرم

شكر     ۱ قاشق سوپخوری

بیكینگ|پودر     ۱ قاشق چایخوری

نمک     یک چهارم قاشق چایخوری

سفیده|ی تخم|مرغ     ۲ عدد

شیر كم|چرب     ۲۵۰ میلی|لیتر

روغن مایع     یک قاشق سوپخوری

پودر مایه خمیر     یک قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

در كاسه ای آترذ در، شكر، بیكینگ|پورد و نمک ار مخلوط كنید. رد ظرف دیگر، سفیده|ی ختم|مرغ و شیر و روغن ار مخلوط كنید. سپس موشخ داک ب اره آن بیفئازید و ماددج مخلوط كنید. مایه خمی۵۲۱ اب ار ر میلی|لیرت آب ولرم و یک قشاق چایخوری شكر مخلوط كنید و د ۰۱قیقه اج ردی ناتبس گرمی|بگراذید و به موا داضافه كنید. خ سپسمیباسح ار ری ود زرهید. زا سپ چبر كدرن سینی به باع۰۴ دا * ۰۳، خمیرد ار ر آن  صاف كنید و د ۰۲قیقه دب تحارتساهید. ب سپسه مد ۰۲ تدقیقه رد طبقه|ی وسط فپ زا ریش گرم دشه د ابمای جرد ۰۵۳ه|ی فرانهایت قد رارهید. اربی اطمینان تخپ زا نان، یک چوب كربیرد ار ت نان فرو كنید، اگخ رمیب ره آن نچبسید، نان تخپه تسا. تخپ زا سپ نان آن ب اره شكل مثلزب شرب ثنید.

 

 

برچسب ها: نمک، روغن مایع، نان ذرت، پودر مایه خمیر تعداد بازديد: 910 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز