Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:01

5
اسفند
نان لواش محلی

نان لواش محلی

طرز تهیه نان لواش محلی

نان لواش محلی

 

 

 

مواد لازم برای 8 عدد نان :

 

پودر مایه خمیر     ۸ گرم (۲ قاشقچایخوری)

شكر     ۱ قاشق چایخوری

آب ولرم     ۲۵۰ میلی||لیتر(۱پیمانه)

آرد سفید نان     ۲۷۰ گرم

آرد كامل     ۱۷۰ گرم

ماست     ۶۰ میلی|لیتر (۴ قاشق سوپخوری)

نمک     ۱ قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

 

ابتدا مایه خمیر و شكر را در آب ولرم بریزید و در محیطی نسبتا گرم به مدت ۵ دقیقه قرار دهید و روی آن را بپوشانید تا عمل كند. در ظرفی مناسب هر دو آرد را الک و مخلوط كنید. سپس داخل آن را گود و مایهخمیر به عمل آمده را وسط آرد مخلوط شده بریزید و با قاشق هم بزنید. آنگاه ماست و در آخر نمک را بیفزائید و با دست به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید.

سپس خمیر را در ظرفی قرار دهید و مقداری آرد بپاشید و با دستمال روی آن را بپوشانید و در محیط گرمی|قرار دهید و بگذارید برای مدت یک ساعت استراحت كند تا حجم خمیر دو برابر شود (زمانی كه با دو انگشت فشار می|دهید و به حالت اول برنمی|گردد، خمیر استراحت كرده است).دوباره خمیر را به مدت یک دقیقه ورز دهید و به مدت نیم ساعت استراحت دهید. خمیر را به ۸ قسمت تقسیم و چانه كنید  و رویش را بپوشانید. هر چانه را روی سطح آردپاشی شده به وسیله|ی وردنه و تا حد امكان به صورت نازک باز كنید و با دو دست خمیر را جابه|جا كنید تا نازكتر شود (مراقب باشید پاره نشود). ساج مربوط به این نان را روی شعله|داغ نمائید و لواش باز شده را روی آن پهن كنید و هر دو طرف را بپزید.

یادآوری ۱: آرد كامل، آرد سبوسدار می|باشد.

یادآوری ۲: این نان برای سلامتی بسیار مفید است. زیرا دارای فیبر می‌باشد و از جوش شیرین در آن استفاده نشده‌است.

یادآوری ۳: این نان به صورت خشک است و به همراه بعضی از انواع آش|ها، سوپ|ها و كال|جوش و اشكنه مصرف می|شود.

 

 

 

 

برچسب ها: پودر مایه خمیر، نان لواش محلی تعداد بازديد: 720 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز