Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 خرداد 1403 - 05:10

4
اسفند
نان دهکده

نان دهکده

طرز تهیه نان دهکده

 نان دهکده

 

مواد لازم برای یک قرص نان :

 

مایه خمیر         ۷ گرم

شكر     ۱ قاشق سوپخوری

آب ولرم     ۳۷۵ میلی|لیتر (۵/۱ پیمانه)

آرد نان     ۲۵۰ گرم

آرد شیرینی (سفید)     ۳۰۰ گرم

نمک     ۱ قاشق چایخوری

روغن مایع     ۱ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

در ظرفی مناسب مایه خمیر، نیمی از شكر و یک دوم پیمانه آ‌ب را با هم مخلوط كنید. بعد رویش را بپوشانید و آ‌ن را به مدت ۱۰ دقیقه در جای گرمی|قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود. در ظرفی جداگانه مخلوط دو آ‌رد، نمک، روغن مایع، باقی|مانده|ی شكر و ۱ پیمانه آ‌ب ولرم را بیفزائید و خمیر كنید.

خمیر را روی سطحی آ‌ردپاشی شده ورز دهید تا كاملا| صاف و یكدست شود. در صورت نیاز، مقداری آ‌رد اضافه كنید. سپس خمیر را داخل كاسه|ای چرب شده بگذارید، روی آ‌ن را بپوشانید و در جای گرمی|به مدت ۴۵ دقیقه و یا تا زمانی كه حجم آ‌ن دو برابر شود، قرار دهید.

آ‌نگاه دوباره خمیر را روی سطحی آ‌ردپاشی شده به مدت ۳ تا ۴ دقیقه ورز دهید و یک سوم از خمیر را جدا كنید و هر دو قسمت را به شكل توپ درآ‌ورید. قسمت بزرگ|تر را روی سینی چرب و آ‌ردپاشی شده بگذارید و سطح آ‌ن را با آ‌ب مرطوب كنید. حالا| قسمت كوچک|تر را روی خمیر قبلی بگذارید و با انتهای یک قاشق چوبی سوراخی در وسط خمیر ایجاد كنید تا هر دو قسمت كاملا| به هم بچسبند. دوباره روی آ‌ن را بپوشانید و در جای گرمی|به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. مقداری آ‌رد روی خمیر الک كنید. پس از آ‌ن در فر گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه|ی سانتیگراد به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه بپزید.

 

 

برچسب ها: نان دهکده تعداد بازديد: 648 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز