Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 خرداد 1403 - 19:40

3
اسفند
نان صبحانه

نان صبحانه

طرز تهیه نان صبحانه

نان صبحانه

 

 

 

مواد لازم برای 6 نفر :

 

پودر مایه خمیر     ۷ گرم

آب گرم ۳۷ درجه     ۵۰ میلی|لیتر

آرد     ۳۷۰ گرم

نمک     مقداری

شكر     ۵۰ گرم

شیر سرد     ۱۵۰ میلی|لیتر

كره|ی  نرم شده     ۶۵ گرم

 

مواد لازم رویه :

 

زرده ی تخم مرغ     ۱ عدد

پودر قند     ۱ قاشق چای خوری

شیر     ۱ قاشق چای خوری

 

روش تهیه :

 

پودر مایه خمیر و یک قاشق سوپخوری شكر  را روی آب گرم بپاشید و روی آن را بپوشانید و در جای گرمی|قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود (ور بیاید).

در ظرفی مناسب، آرد الک شده، نمک و شكر را با هم مخلوط كنید. سپس شیر و كره را به آن بیفزائید و با مفتول دستی هم بزنید. آنگاه مایه خمیر را به آن اضافه كنید و به شكل خمیر درآورید. خمیر را روی سطحی آردپاشی شده، به مدت ۵ دقیقه ورز دهید و در كاسه|ای آردپاشی شده، قرار دهید. بعد روی آن را نیز كمی آرد بپاشید و پس از پوشاندن، در جای گرمی به مدت یک ساعت قرار دهید.

آنگاه مجددا خمیر را كمی ورز دهید و به ۶ قسمت تقسیم كنید و با وردنه هر قسمت را روی سطحی آردپاشی شده، به قطر یک سانتیمتر باز كنید و با پشت چنگال روی خمیر را منقش كنید و در سینی چرب شده، با فاصله قرار دهید. دوباره روی خمیر را بپوشانید و مدت ۱۵ دقیقه در جای گرمی|قرار دهید تا ور بیاید (حجم آن دو برابر شود). بعد با قلم|مو، مواد رویه را به آرامی روی خمیر بمالید و در طبقه|ی وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه|ی سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه|ی فارنهایت، به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید.

روش تهیه ی رویه: همه|ی مواد را، با هم مخلوط كنید!.

یادآوری!

پس از پختن نان، می|توانید با قلم|مو، كره|ی ذوب شده روی آن بمالید تا براق|تر بشود.

برچسب ها: نان صبحانه تعداد بازديد: 671 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز