نان حلزونی
مواد لازم برای 10 عدد:
آرد ۲۲۵ گرم
نمک یک دوم قاشق چای|خوری
شكر ۵۰ گرم
پودر مایه خمیر ۷ گرم
شیر ولرم ۵ قاشق سوپ|خوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۲ قاشق سوپ|خوری
كره ذوب شده ۳۰ گرم
پودر قند به مقدار لا|زم
روش تهیه :
در ظرفی مناسب، آرد و نمک بریزید و مخلوط كنید; بعد شكر را بیفزائید. وسط آرد را گود كنید و پس از افزودن پودر مایه خمیر و شیر، آن را مخلوط كنید و به مدت ۱۵ دقیقه روی آن را بپوشانید و در محیطی گرم قرار دهید. در كاسه|ی دیگری، تخم|مرغ و روغن مایع را با قاشق هم بزنید و به خمیر بیفزائید و به مدت ۸-۱۰ دقیقه ورز دهید.
آنگاه كاسه ای را با روغن جامد چرب كنید و خمیر را داخل آن بگذارید و با نایلون چرب شده، روی آن را بپوشانید و در محیطی گرم، به مدت یک تا یک ساعت و نیم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود. بعد از ور آمدن، خمیر را كمی ورز دهید و پس از رل كردن، آن را به ۱۰ قسمت تقسیم كنید و هر قسمت را به طول ۳۸ سانتی متر لوله كنید و به شكل حلزونی در سینی چرب شده، با فاصله قرار دهید و با برس به آرامی|كره|ی ذوب شده را روی خمیر بمالید.
بعد روی آن را بپوشانید و ۴۵ دقیقه كنار بگذارید. سپس پودر قند بپاشید و در فر از قبل گرم شده، با دمای ۱۹۰ درجه|ی سانتی|گراد یا ۳۷۵ درجه|ی فارنهایت، در طبقه وسط به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا طلا|ئی شود. پس از بیرون آوردن نان|ها از فر، پودر قند روی آن|ها بپاشید و بگذارید خنک شود.