Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 08:11

3
اسفند
نان حلزونی

نان حلزونی

طرز تهیه نان حلزونی

نان حلزونی

 

مواد لازم برای 10 عدد:

 

آرد     ۲۲۵ گرم

 نمک      یک دوم قاشق چای|خوری

شكر     ۵۰ گرم

 پودر مایه خمیر      ۷ گرم

شیر ولرم     ۵ قاشق سوپ|خوری

 تخم مرغ    ۱ عدد

 روغن مایع      ۲ قاشق سوپ|خوری

 كره ذوب شده      ۳۰ گرم

 پودر قند      به مقدار لا|زم

 

روش تهیه :

 

در ظرفی مناسب، آرد و نمک بریزید و مخلوط كنید; بعد شكر را بیفزائید. وسط آرد را گود كنید و پس از افزودن پودر مایه خمیر و شیر، آن را مخلوط كنید و به مدت ۱۵ دقیقه روی آن را بپوشانید و در محیطی گرم قرار دهید. در كاسه|ی دیگری، تخم|مرغ و روغن مایع را با قاشق هم بزنید و به خمیر بیفزائید و به مدت ۸-۱۰ دقیقه ورز دهید.

آنگاه كاسه ای را با روغن جامد چرب كنید و خمیر را داخل آن بگذارید و با نایلون چرب شده، روی آن را بپوشانید و در محیطی گرم، به مدت یک تا یک ساعت و نیم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود. بعد از ور آمدن، خمیر را كمی ورز دهید و پس از رل كردن، آن را به ۱۰ قسمت تقسیم كنید و هر قسمت را به طول ۳۸ سانتی متر لوله كنید و به شكل حلزونی در سینی چرب شده، با فاصله قرار دهید و با برس به آرامی|كره|ی ذوب شده را روی خمیر بمالید.

بعد روی آن را بپوشانید و ۴۵ دقیقه كنار بگذارید. سپس پودر قند بپاشید و در فر از قبل گرم شده،  با دمای ۱۹۰ درجه|ی سانتی|گراد یا ۳۷۵ درجه|ی فارنهایت، در طبقه وسط به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا طلا|ئی شود. پس از بیرون آوردن نان|ها از فر، پودر قند روی آن|ها بپاشید و بگذارید خنک شود.

برچسب ها: روغن مایع، نان حلزونی، پودر قند تعداد بازديد: 3758 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز