Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:06

29
بهمن
نان گل اتریشی

نان گل اتریشی

طرز تهیه نان گل اتریشی

 نان گل اتریشی

 

                       مواد لازم

مایه خمیر ...............................  ۷ گرم

شكر  ....................... یک قاشق چای|خوری

شیر ولرم ............................  یک پیمانه

تخم|مرغ  ................................ ۱ عدد

شكر  .................................. ۶۰ گرم

نمک .......................  چقاشق چای|خوری

رنده پوست لیموترش   ..................... ۱ عدد

كره  ................................... ۶۰ گرم

شیر  ................................ چ پیمانه

آرد  ................................... ۵۰۰ گرم

 

مواد میانی

شكر   ..................................۲۰ گرم

گردوی خرد شده  ......................... ۵۰ گرم

دارچین .....................  یک قاشق چای|خوری

كشمش سبز  ........................... ۱۰۰ گرم

مواد لا|زم برای رویه

شیر .........................   ۱ قاشق چای|خوری

شكر  ......................... ۱ قاشق چای|خوری

زرده تخم|مرغ ............................  ۱ عدد

زعفران آب كرده  ................ ۱ قاشق چای|خوری

 

روش تهیه:

ابتدا مایه خمیر، شیر ولرم، یک قاشق چای|خوری شكر و یک دوم قاشق چای|خوری آرد را در ظرفی ریخته، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی|قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. در ظرفی دیگر تخم|مرغ، شكر، رنده پوست لیموترش (قسمت سفید لیموترش رنده نشود)، كره، شیر و بعد مایه خمیر عمل آمده را اضافه كرده و آرد و نمک الک شده را بیفزایید و ورز دهید. آن|گاه اجازه دهید خمیر به مدت یک ساعت استراحت كند (روی خمیر مورد نظر را با دستمال پوشش دهید) تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را به ۸ قسمت تقسیم كرده (به وزن تقریبی ۱۰۰ گرم) و هر قسمت را روی سطحی آرد پاشی شده ، به وسیله وردنه باز كرده (به قطر ۱ سانتی|متر و به ابعاد ۲۰ف۸ سانتی||متر)، به وسیله برس با كره مرطوب نمایید.

آن|گاه مواد میانی را گذاشته و خمیر را از طول روی هم بگذارید و لبه|ها را به وسیله آب بچسبانید.

سپس رول كرده،كنار هم و در یک قالب كمربندی چرب شده به قطر ۲۳ سانتی|متر به مدت ۳۰ دقیقه گذاشته و اجازه دهید استراحت كند. سپس مواد رویه را با هم مخلوط كرده، به وسیله برس به آرامی|روی خمیر بمالید و در طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی|گراد و یا ۳۵۰ درجه فارنهایت، به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه بپزید.

برچسب ها: دارچین، كشمش سبز، نان گل اتریشی تعداد بازديد: 956 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز