نان گل اتریشی
مواد لازم
مایه خمیر ............................... ۷ گرم
شكر ....................... یک قاشق چای|خوری
شیر ولرم ............................ یک پیمانه
تخم|مرغ ................................ ۱ عدد
شكر .................................. ۶۰ گرم
نمک ....................... چقاشق چای|خوری
رنده پوست لیموترش ..................... ۱ عدد
كره ................................... ۶۰ گرم
شیر ................................ چ پیمانه
آرد ................................... ۵۰۰ گرم
مواد میانی
شكر ..................................۲۰ گرم
گردوی خرد شده ......................... ۵۰ گرم
دارچین ..................... یک قاشق چای|خوری
كشمش سبز ........................... ۱۰۰ گرم
مواد لا|زم برای رویه
شیر ......................... ۱ قاشق چای|خوری
شكر ......................... ۱ قاشق چای|خوری
زرده تخم|مرغ ............................ ۱ عدد
زعفران آب كرده ................ ۱ قاشق چای|خوری
روش تهیه:
ابتدا مایه خمیر، شیر ولرم، یک قاشق چای|خوری شكر و یک دوم قاشق چای|خوری آرد را در ظرفی ریخته، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی|قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. در ظرفی دیگر تخم|مرغ، شكر، رنده پوست لیموترش (قسمت سفید لیموترش رنده نشود)، كره، شیر و بعد مایه خمیر عمل آمده را اضافه كرده و آرد و نمک الک شده را بیفزایید و ورز دهید. آن|گاه اجازه دهید خمیر به مدت یک ساعت استراحت كند (روی خمیر مورد نظر را با دستمال پوشش دهید) تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را به ۸ قسمت تقسیم كرده (به وزن تقریبی ۱۰۰ گرم) و هر قسمت را روی سطحی آرد پاشی شده ، به وسیله وردنه باز كرده (به قطر ۱ سانتی|متر و به ابعاد ۲۰ف۸ سانتی||متر)، به وسیله برس با كره مرطوب نمایید.
آن|گاه مواد میانی را گذاشته و خمیر را از طول روی هم بگذارید و لبه|ها را به وسیله آب بچسبانید.
سپس رول كرده،كنار هم و در یک قالب كمربندی چرب شده به قطر ۲۳ سانتی|متر به مدت ۳۰ دقیقه گذاشته و اجازه دهید استراحت كند. سپس مواد رویه را با هم مخلوط كرده، به وسیله برس به آرامی|روی خمیر بمالید و در طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی|گراد و یا ۳۵۰ درجه فارنهایت، به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه بپزید.