Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:21

29
بهمن
نان فتیر محلی (گرمسار)

نان فتیر محلی (گرمسار)

طرز تهیه نان فتیر محلی (گرمسار)

نان فتیر محلی (گرمسار)

 

 

 

مواد لازم :

 

آرد     ۴۰۰ گرم

شكر     ۲۰۰ گرم

سفیده ی  تخم مرغ     ۲ عدد

شیر     به میزان لازم

وانیل     یک دوم قاشق چای|خوری

بیكینگ پودر    یک دوم قاشق چای|خوری

زعفران     كمی

روغن مایع     یک دوم پیمانه

پودر خمیر مایه    یک قاشق چای|خوری

 

مواد لازم رویه :

 

زرده|ی تخم|مرغ     ۲ عدد

روغن مایع     ۳ قاشق سوپ|خوری

 

روش تهیه :

 

آرد و بیكینگ|پودر را با هم الک كرده همراه با بقیه|ی مواد كه شامل سفیده|ی تخم|مرغ، روغن، شكر، وانیل، زعفران، پودر خمیرمایه می|باشد |مخلوط كرده و با شیر خمیر |كنید. شیر را كم|كم به مواد اضافه كنید تا حدی كه خمیر نه شل باشد نه سفت. سپس به مدت ۳۰ دقیقه آن را استراحت |دهید. سینی فر را چرب نمایید. از خمیر گلوله|هایی به|اندازه|ی نارنگی بر|دارید و با وردنه كمی پهن |كنید و با فاصله نان|ها را در سینی بچینید و با فرچه یا قلم مو  روی آن|ها را زرده|ی زده شده همراه با روغن، بمالید تا خوش|رنگ| شود. و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه|ی سانتی|گراد به مدت ۳۰تا۴۰ دقیقه بپزید.

نكته: روی نان|ها را می|توان با كنجد تزیین كرد.

برچسب ها: زعفران، روغن مایع، نان فتیر محلی (گرمسار) تعداد بازديد: 2654 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز