نان فتیر محلی (گرمسار)
مواد لازم :
آرد ۴۰۰ گرم
شكر ۲۰۰ گرم
سفیده ی تخم مرغ ۲ عدد
شیر به میزان لازم
وانیل یک دوم قاشق چای|خوری
بیكینگ پودر یک دوم قاشق چای|خوری
زعفران كمی
روغن مایع یک دوم پیمانه
پودر خمیر مایه یک قاشق چای|خوری
مواد لازم رویه :
زرده|ی تخم|مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۳ قاشق سوپ|خوری
روش تهیه :
آرد و بیكینگ|پودر را با هم الک كرده همراه با بقیه|ی مواد كه شامل سفیده|ی تخم|مرغ، روغن، شكر، وانیل، زعفران، پودر خمیرمایه می|باشد |مخلوط كرده و با شیر خمیر |كنید. شیر را كم|كم به مواد اضافه كنید تا حدی كه خمیر نه شل باشد نه سفت. سپس به مدت ۳۰ دقیقه آن را استراحت |دهید. سینی فر را چرب نمایید. از خمیر گلوله|هایی به|اندازه|ی نارنگی بر|دارید و با وردنه كمی پهن |كنید و با فاصله نان|ها را در سینی بچینید و با فرچه یا قلم مو روی آن|ها را زرده|ی زده شده همراه با روغن، بمالید تا خوش|رنگ| شود. و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه|ی سانتی|گراد به مدت ۳۰تا۴۰ دقیقه بپزید.
نكته: روی نان|ها را می|توان با كنجد تزیین كرد.