نان شوید(نان سوپ)
مواد لازم :
آرد یک كیلوگرم
خمیر مایه ۲۰ گرم
شوید ۱۰ گرم
شكر ۱۰ گرم
بهبود دهنده ۵ گرم
نمک ۱۵ گرم
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ|خوری
ماءالشعیر ۵۵۰ الی ۶۰۰ میلی|لیتر
سفیده||ی تخم|مرغ یک عدد
پودر سیر ۱۰ گرم
آب ولرم نصف پیمانه
روش تهیه :
خمیرمایه، نمک، شكر، آب ولرم و روغن زیتون را مخلوط كرده و در یک ظرف ریخته و روی آن را بپوشانید و در محل نسبتا گرمی|به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا حجم آن زیاد شود.
آرد، بهبوددهنده، شوید خشک نرم شده و پودر سیر را در ظرفی ریخته، مخلوط خمیر مایه را كه اینک پر حجم گردیده به آن اضافه كنید. ماءالشعیر را تا جایی كه خمیر به دست نچسبد كم|كم به آرد بیفزایید. روی سطحی آردپاشی شده، خمیر حاصله را كاملا| ورز دهید تا صاف و یكدست شود. روی خمیر را پوشانده و آن را به مدت نیم ساعت در محلی نسبتا گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. مجددا به مدت ده دقیقه آن را ورز دهید و روی آن را پوشانده و نیم ساعت دیگر به آن استراحت دهید (استراحت دوم).
سپس آن را به قطعات كوچک تقسیم نموده آن|گاه مواد لوله كرده و در سینی فر بچینید و با برس سفیده|ی تخم|مرغ زده شده را روی آن بمالید. ده دقیقه دیگر به آن استراحت دهید. فر را از قبل با دمای ۱۲۰ درجه|ی سانتی|گراد یا ۲۵۰ درجه|ی فارنهایت (كم|ترین درجه) گرم نمایید. ظرفی مناسب را از آب پر كرده و كف فر قرار دهید تا محیط فر مرطوب شود. سینی نان را در طبقه|ی وسط فر به مدت بیست دقیقه قرار دهید تا نان|ها پخته و روی آن|ها كمی طلا|یی شود.