نان لواش شیری
مواد لازم :
یک دوم پیمانه آب ولرم
۱ قاشق سوپ خوری خمیر مایه
یک دوم پیمانه روغن مایع
۲ پیمانه شیر
۱ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق چای خوری شكر
به میزان لا زم (۳ تا ۴ پیمانه) آرد
روش تهیه :
مایه|ی خمیر، آب ولرم و یک قاشق چای|خوری شكر را در ظرفی بریزید و روی آن را به مدت ۱۰ دقیقه بپوشانید تا مایه خمیر پف كند; سپس نمک، روغن و شیر را به آن بیفزایید و با قاشق به هم بزنید. كم|كم آرد الک شده را اضافه كنید تا جایی كه خمیر به دست نچسبد; سپس آن را خوب ورز دهید. روی خمیر را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در جای گرم قرار دهید. ساج را روی حرارت اجاق قرار دهید تا كاملا| گرم شود. بعد از این مدت چونه|های كوچكی از خمیر بردارید; سپس با وردنه به نازكی نان لواش باز كنید و روی ساج قرار دهید تا طلا|یی رنگ شود. سپس آن را برگردانید تا سمت دیگر آن هم طلا|یی رنگ شود. در صورتی كه ساج در اختیار نداشتید، می|توانید از پشت سینی یا قابلمه استفاده كنید.