Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 22:51

28
بهمن
نان لواش شیری

نان لواش شیری

طرز تهیه نان لواش شیری

نان لواش شیری

 

  

مواد لازم : 

 

یک دوم پیمانه آب ولرم

۱ قاشق سوپ خوری خمیر مایه

یک دوم پیمانه روغن مایع

۲ پیمانه شیر

۱ قاشق چای خوری نمک

۱ قاشق چای خوری شكر

به میزان لا زم (۳ تا ۴ پیمانه) آرد

 

روش تهیه : 

 مایه|ی خمیر، آب ولرم و یک قاشق چای|خوری شكر را در ظرفی بریزید و روی آن را به مدت ۱۰ دقیقه بپوشانید تا مایه خمیر پف كند; سپس نمک، روغن و شیر را به آن بیفزایید و با قاشق به هم بزنید. كم|كم آرد الک شده را اضافه كنید تا جایی كه خمیر به دست نچسبد; سپس آن را خوب ورز دهید. روی خمیر را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در جای گرم قرار دهید. ساج را روی حرارت اجاق قرار دهید تا كاملا| گرم شود. بعد از این مدت چونه|های كوچكی از خمیر بردارید; سپس با وردنه به نازكی نان لواش باز كنید و روی ساج قرار دهید تا طلا|یی رنگ شود. سپس آن را برگردانید تا سمت دیگر آن هم طلا|یی رنگ شود. در صورتی كه ساج در اختیار نداشتید، می|توانید از پشت سینی یا قابلمه استفاده كنید.

برچسب ها: نان لواش شیری تعداد بازديد: 2377 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز