Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 01:23

5
خرداد
نان گوجه فرنگی ایتالیائی

نان گوجه فرنگی ایتالیائی

روش تهیه نان گوجه فرنگی ایتالیائی

افسانه ظروفی

 

 

 

مواد لازم برای حدود 8 نفر

آرد نان                                    250 گرم

آرد سفید شیرینی پزی             250 گرم

آب گرم                                   300 میلی‌لیتر (یك و یك‌چهارم پیمانه)

پودر مایه خمیر                        12 گرم

شكر                                      1 قاشق چایخوری

روغن زیتون (بدون بو)               50 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه سرخالی)

نمك                                      یك‌دوم قاشق چایخوری

سس گوجه فرنگی                  حدود 4 قاشق سوپخوری

 روش تهیه نان گوجه فرنگی ایتالیائی

آرد نان و آرد سفید را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه یك‌چهارم پیمانه از آب گرم را همراه با مایه خمیر و شكر، در كاسه كوچكی بریزید و خوب هم بزنید. سپس روی كاسه را بپوشانید و 10 دقیقه، كنار بگذارید تا حباب‌هائی روی مایه خمیر،‌ظاهر شود.

در این میان، باقیمانده آب، روغن و نمك را نیز با هم مخلوط كنید. حالا مایه خمیر ورآمده و مخلوط آب و روغن را به آرد بیفزائید و مواد را با هم مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی به دست آید. اكنون خمیر فراهم كرده را روی سطح آرد پاشیده، 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه خمیر را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یك ساعت، در دمای محیط نگه دارید تا حجمش زیاد شود. اینك خمیر را دو قسمت كنید و هر یك را به شكل دایره باز كنید. حالا یكی از خمیرها را در سینی چربكرده بگذارید و رویش سس گوجه‌فرنگی بمالید و خمیر دیگر را روی آن قرار دهید.

سپس كاسه یا فنجان كوچكی را در وسط خمیر قرار دهید و روی خمیر روغن زیتون بمالید. بعد از آن خمیر را از اطراف به 4 قسمت ببرید و هر قسمت را دوباره به 4 تكه تقسیم كنید تا به این ترتیب 16 گل برگ داشته باشید. اكنون هر گل‌برگ را 2 بار تاب دهید و دو تا دو تا به هم بچسبانید و رویشان روغن زیتون بمالید.

آن‌گاه كاسه را از روی خمیر بردارید و روی این قسمت نیز روغن زیتون بمالید و سیاهدانه بپاشید. اینك نان را به مدت تقریبی 40 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید.

 

 

برچسب ها: نان، آموزش نان، آشپزی با نان، مواد لازم نان، نان گوجه فرنگی، نان ایتالیایی، تهیه نان تعداد بازديد: 854 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز