Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 19:19

19
آبان
نان با كرم وانيلی

نان با كرم وانيلی

مایه خمیر، 1 قاشق چایخوری از شكر و شیر را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید.

آرزو گنجی

 

مواد لازم نان با كرم وانيلی

مایه خمیر                            1 قاشق سوپخوری

شكر                                   4 قاشق چایخوری

شیر                                   80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

كرۀ نرم                               185 گرم

تخم‌مرغ                               2 عدد

نمك                                   یك‌چهارم قاشق چایخوری

پوست پرتقال رنده كرده          1 قاشق چایخوری

گیلاس                                به میزان لازم

آرد نان                               حدود 300 -350 گرم

مواد لازم برای رویه نان

زرده تخم‌مرغ                      1 عدد

خامه                                1 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه كرم:

شكر                                50 گرم

آرد ذرت                            2 قاشق سوپخوری

شیر                               250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

زرده تخم‌مرغ                    1 عدد

وانیلین                           یك‌چهارم چایخوری 

روش تهیه نان با كرم وانيلی

مایه خمیر، 1 قاشق چایخوری از شكر و شیر را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه كره، تخم‌مرغ‌ها، نمك، پوست پرتقال و شكر باقیمانده را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس مایه خمیر ورآمده را به آن بیفزائید و آرد را كم‌كم اضافه كنید تا خمیر لطیفی به دست آید. حالا خمیر را به مدت تقریبی ده دقیقه، روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده، بگذارید.

رویش را بپوشانید و در حدود 1 ساعت، در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجمش 2 برابر شود. اكنون هوای داخل خمیر را با فشار دستتان بگیرید و 30 ثانیه ورز دهید. سپس خمیر را به شكل توپ درآورید و در قالب چربكرده، به گنجایش 2 لیتر، بگذارید. رویش را بپوشانید و در حدود 35 دقیقه، كنار بگذارید تا حجمش 2 برابر شود. اینك مخلوط زرده تخم‌مرغ و خامه را روی خمیر بمالید و به مدت تقریبی 30 -35 دقیقه، در فر گرم‌كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. همینكه نان خنك شد، داخلش را خالی كنید و با كرم خنك شده پر نمائید. سپس آن را با گیلاس بیارائید.

روش تهیه كرم: شكر، آرد ذرت، شیر، زرده تخم‌مرغ و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا كرم بپزد و غلیظ شود.

یادآوری: می‌توانید برای آراستن این نان از كمپوت گیلاس نیز استفاده كنید.

 

برچسب ها: نان، آموزش نان، نان با كرم وانيلی، مواد لازم نان با كرم وانيلی، روش تهیه نان با كرم وانيلی تعداد بازديد: 1096 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز