Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:59

24
آبان
نان خراسانی

نان خراسانی

در 2 تابه‌ی مناسب روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه سیب‌زمینی و پیاز را جداگانه تفت دهید تا قدری نرم شوند.

آرزو گنجی

 

مواد لازم نان خراسانی

مخلوط روغن جامد و مایع          250 میلی‌گرم

سیب زمینی مكعبی خرد كرده   500 گرم

پیاز خرد كرده                          500 گرم

آب  ولرم                               125 میلی‌لیتر

شكر                                    1  قاشق چایخوری

پودر مایه خمیر                        1 قاشق سوپخوری

پودر زیره                                2 قاشق سوپخوری

زردچوبه                                 2 قاشق سوپخوری

شیر                                     250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

نمك                                     یك‌ویك‌دوم قاشق چایخوری

آرد                                       350-400 گرم 

روش تهیه نان خراسانی

در 2 تابه‌ی مناسب روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه سیب‌زمینی و پیاز را جداگانه تفت دهید تا قدری نرم شوند. حالا آب را با شكر و مایه خمیر مخلوط كنید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. سپس زیره، زردچوبه، شیر، نمك و مایه خمیر ورآمده را خوب با هم مخلوط كنید و سیب‌زمینی و پیاز تفت خورده را همراه با روغن باقیمانده از سرخ كردن سیب‌زمینی به آن بیفزائید.

حالا آرد را اضافه كنید و خمیر به دست آمده را 10دقیقه خوب ورز دهید. اكنون هر بار به اندازه‌ی یك پرتقال درشت از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در سینی چربكرده قرار دهید. رویشان را بپوشانید و به مدت 25 دقیقه كنار بگذارید تا حجم‌شان دوبرابر شود. آن‌گاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30 - 35 دقیقه، نان را بپزید.

 

برچسب ها: نان، آموزش نان، نان خراسانی، مواد لازم نان خراسانی، روش تهیه نان خراسانی تعداد بازديد: 3233 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فیلم روز
تصویر روز