آرزو گنجی
مواد لازم نان خراسانی
مخلوط روغن جامد و مایع 250 میلیگرم
سیب زمینی مكعبی خرد كرده 500 گرم
پیاز خرد كرده 500 گرم
آب ولرم 125 میلیلیتر
شكر 1 قاشق چایخوری
پودر مایه خمیر 1 قاشق سوپخوری
پودر زیره 2 قاشق سوپخوری
زردچوبه 2 قاشق سوپخوری
شیر 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
نمك یكویكدوم قاشق چایخوری
آرد 350-400 گرم
روش تهیه نان خراسانی
در 2 تابهی مناسب روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه سیبزمینی و پیاز را جداگانه تفت دهید تا قدری نرم شوند. حالا آب را با شكر و مایه خمیر مخلوط كنید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. سپس زیره، زردچوبه، شیر، نمك و مایه خمیر ورآمده را خوب با هم مخلوط كنید و سیبزمینی و پیاز تفت خورده را همراه با روغن باقیمانده از سرخ كردن سیبزمینی به آن بیفزائید.
حالا آرد را اضافه كنید و خمیر به دست آمده را 10دقیقه خوب ورز دهید. اكنون هر بار به اندازهی یك پرتقال درشت از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در سینی چربكرده قرار دهید. رویشان را بپوشانید و به مدت 25 دقیقه كنار بگذارید تا حجمشان دوبرابر شود. آنگاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 190 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30 - 35 دقیقه، نان را بپزید.