Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 03:34

1
آذر
نان گردوئی

نان گردوئی

مایه‌خمیر، 1 قاشق چایخوری از شكر و آب ولرم را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و مخلوط كنید.

لیلا آیانی صفت


مواد لازم نان گردوئی

برای 1 قرص نان 
پودر مایه‌خمیر                            1 قاشق سوپخوری 
شكر                                       50 گرم 
آب ولرم                                   60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)
آرد                                         700 گرم 
نمك                                       1 قاشق چایخوری 
شیر ولرم                                200 میلی‌لیتر 
كره‌ی نرم‌                                50 گرم 
تخم‌مرغ همزده                         2 عدد 
پوست لیموی رنده كرده             1 قاشق چایخوری 
مخلوط شكر، كنجد و سیاهدانه    به میزان لازم

مواد لازم میانی

كره‌ی آبكرده                             5 قاشق سوپخوری 
گردوی برشته و خرد كرده            100 گرم 
كشمش پلوئی                         100 گرم 
شكر                                      4 قاشق سوپخوری 

روش تهیه نان گردوئی

مایه‌خمیر، 1 قاشق چایخوری از شكر و آب ولرم را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و 10 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود و حباب‌هائی روی آن ظاهر گردد. آن‌گاه آرد را در كاسه‌ی مناسبی الك كنید، نمك را بیفزائید و در وسط آن حفره‌ای ایجاد كنید. حالا شیر، باقیمانده‌ی شكر، كره، تخم‌مرغ‌ها، پوست لیمو و مایه‌خمیر ور آمده را در آرد بریزید و مخلوط كنید تا خمیر نرمی حاصل شود.

اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، خوب ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه‌ی چربكرده بگذارید. رویش را با نایلون محافظ بپوشانید و یك ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. آن‌گاه خمیر را به تكه‌های 70 گرمی تقسیم نمائید و هر تكه را به اندازه‌ی 10×20 سانتیمتر باز كنید. اینك روی خمیرها كره بمالید و قدری مواد میانی بگذارید.

خمیرها را از درازا رول كنید و به شكل حلزونی بپیچید و در قالب كمربندی چربكرده به قطر 28 سانتیمتر بچینید. حال روی قالب را بپوشانید و به مدت تقریبی یك ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود و تقریباً قالب را پر كند. اكنون روی خمیر كره بمالید و مخلوط شكر، كنجد و سیاهدانه بپاشید. آن‌گاه قالب را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30- 35 دقیقه، نان را بپزید.

 

برچسب ها: نان، آموزش نان، مواد لازم نان گردوئی، روش تهیه نان گردوئی، نان گردوئی تعداد بازديد: 1217 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فیلم روز
تصویر روز