Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 09:05

3
آذر
نان پر شده با تخم‌مرغ

نان پر شده با تخم‌مرغ

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و برشی از روی نان‌های همبرگر بردارید.

مرضیه مرشدی


مواد لازم نان پر شده با تخم‌مرغ

برای 8 نفر 
نان همبرگر                                                8 عدد كوچك
تخم‌مرغ                                                    8 عدد درشت
سبزی معطر خرد كرده (جعفری، تره و ترخون)    یك‌چهارم پیمانه (15 گرم)
خامه                                                        2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل                                                به میزان لازم
پنیر پارمسان رنده كرده                                 4 قاشق سوپخوری

روش تهیه نان پر شده با تخم‌مرغ

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و برشی از روی نان‌های همبرگر بردارید. آن‌گاه درون نان‌ها را قدری خالی كنید تا جای كافی برای تخم‌مرغ ایجاد شود. سپس نان‌ها را در سینی فر بچینید و داخل هر نان، یك تخم‌مرغ بشكنید و سبزی معطر بپاشید. حالا قدری خامه رویشان بریزید و نمك، فلفل و پنیر پارمسان بپاشید. اكنون سینی را در فر قرار دهید و تخم‌مرغ را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه بپزید.

 

برچسب ها: نان، آموزش نان، مواد لازم نان پر شده با تخم‌مرغ، روش تهیه نان پر شده با تخم‌مرغ، نان پر شده با تخم‌مرغ تعداد بازديد: 1120 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فیلم روز
تصویر روز