مرضیه مرشدی
مواد لازم نان پر شده با تخممرغ
برای 8 نفر
نان همبرگر 8 عدد كوچك
تخممرغ 8 عدد درشت
سبزی معطر خرد كرده (جعفری، تره و ترخون) یكچهارم پیمانه (15 گرم)
خامه 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
پنیر پارمسان رنده كرده 4 قاشق سوپخوری
روش تهیه نان پر شده با تخممرغ
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و برشی از روی نانهای همبرگر بردارید. آنگاه درون نانها را قدری خالی كنید تا جای كافی برای تخممرغ ایجاد شود. سپس نانها را در سینی فر بچینید و داخل هر نان، یك تخممرغ بشكنید و سبزی معطر بپاشید. حالا قدری خامه رویشان بریزید و نمك، فلفل و پنیر پارمسان بپاشید. اكنون سینی را در فر قرار دهید و تخممرغ را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه بپزید.