Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 18:33

31
تیر
نان پيچ شكری

نان پيچ شكری

طرز تهیه نان پيچ شكری

نان پيچ شكری

 

مواد لازم برای 14 عدد

پودر مایه خمیر     1 قاشق چایخوری

شكر      50 گرم

آب  ولرم      125 میلی‌لیتر (یك‌‌دوم پیمانه)

كره‌ی نرم      25 گرم

تخم‌مرغ       1 عدد

آرد     250 گرم

نمك     یك‌دوم قاشق چایخوری

مواد لازم میانی:

كره‌ی آبكرده     50 گرم

شكر      100 گرم

دارچین      1 قاشق سوپخوری

نیمه‌ی گردو      14 عدد

مواد لازم رویه:

زرده‌ی تخم‌مرغ      1 عدد

خامه     1 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

 

مایه خمیر، یك قاشق چایخوری از شكر و یك‌چهارم پیمانه از آب را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و در جای گرم، مانند محیط آشپزخانه قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه باقیمانده‌ی شكر، كره، باقیمانده‌ی آب و تخم‌مرغ را با هم مخلوط كنید و آن را همراه با مایه خمیر عمل آمده، به مخلوط آرد و نمك بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، خوب ورز دهید تا كاملا صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسه‌ی چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود. اكنون خمیر را به اندازه‌ی 30×40 سانتیمتر باز كنید و كره را روی خمیر بمالید. مراقب باشید كه كره به حدود 2 سانتیمتر از اطراف خمیر مالیده نشود! حالا شكر و دارچین را رویش بپاشید و یك لبه‌ی خمیر را تا وسط تا كنید و اندكی با دست بفشارید. سپس لبه‌ی دیگر خمیر را نیز روی قسمت تا شده، تا بزنید.

اكنون با برشگر تیزی، خمیر را به عرض 5/2 سانتیمتری، ببرید (به این ترتیب 14 نوار به عرض 5/2 سانتیمتر از خمیر، خواهید داشت!) اینك هر نوار را بتابانید و آن را دور خودش به شكل حلقه، درآورید و در سینی چربكرده بچینید. اینك روی خمیرها را بپوشانید و صبر كنید تا دوباره حجیم شوند. سپس روی خمیرها، مخلوط زرده‌ی تخم‌مرغ و خامه بمالید و در مركز هر یك، یك نیمه‌ی گردو بگذارید. آن‌گاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و نان‌ها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، یا تا زمانیكه طلائی‌رنگ شوند، بپزید.

برچسب ها: نان پيچ شكری تعداد بازديد: 542 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز