Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 12:36

31
تیر
نان پنير و مربا

نان پنير و مربا

طرز تهیه نان پنير و مربا

نان پنير و مربا

 

مواد لازم برای دو عدد 

 

پودر مایه خمیر     1 قاشق چایخوری

شكر      40 گرم

آب  ولرم      60 میلی‌لیتر (یك‌‌چهارم پیمانه)

آرد     300 گرم

نمك     یك‌دوم قاشق چایخوری

شیر ولرم     60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

تخم‌مرغ      1 عدد

كره‌ی نرم     20 گرم

مواد لازم میانی:

پنیر ماسكارپونه یا خامه‌ای     250 گرم

وانیلین     یك‌چهارم قاشق چایخوری

شكر      50 گرم

آرد     50 گرم

تخم‌مرغ     1 عدد

مربای آلبالوی بدون شربت     1 پیمانه

مواد لازم رویه:

زرده‌ی تخم‌مرغ      1 عدد

پرك بادام      20 گرم

شكر     2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

 

مایه خمیر، یك قاشق سوپخوری از شكر و آب ولرم را در كاسه‌ی كوچك و مناسبی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و در جای گرم مانند محیط آشپزخانه، قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه آرد و نمك را در كاسه‌ی بزرگی بریزید و باقیمانده‌ی شكر، شیر ولرم، تخم‌مرغ و كره را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس مایه خمیر عمل آمده را نیز بیفزائید و همه‌ی مواد را با هم مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، خوب ورز دهید تا كاملا صاف و یكدست شود.

بعد آن را در كاسه‌ی چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اكنون خمیر را به دو قسمت مساوی درآورید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده، به اندازه‌ی 20×30 سانتیمتر، باز كنید. اینك هر خمیر را در سینی چربكرده بگذارید، مایه‌ی میانی را رویش بمالید و مربای آلبالو را نیز روی مایه‌ی پنیری بچینید. آن‌گاه روی هر دو لبه‌ی درازای خمیر، نوارهائی به عرض 2 سانتیمتر و به شكل مورب ببرید و به شكل حصیری روی مایه‌ی میانی بیاورید. خمیر بعدی را نیز به همین ترتیب آماده كنید و رویشان را بپوشانید تا حجمشان دو برابر شود. حالا روی خمیرها زرده‌ی تخم‌مرغ بمالید و پرك بادام و شكر بپاشید. سپس سینی‌ها را در فر گرم كرده با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و نان‌ها را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، یا تا زمانیكه طلائی‌رنگ شوند، بپزید.

روش تهیه‌ی مواد میانی: پنیر ماسكارپونه، وانیلین، شكر، آرد و تخم‌مرغ را اندكی با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

برچسب ها: نان پنير و مربا تعداد بازديد: 737 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز