نان پنير و مربا
مواد لازم برای دو عدد
پودر مایه خمیر 1 قاشق چایخوری
شكر 40 گرم
آب ولرم 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
آرد 300 گرم
نمك یكدوم قاشق چایخوری
شیر ولرم 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
تخممرغ 1 عدد
كرهی نرم 20 گرم
مواد لازم میانی:
پنیر ماسكارپونه یا خامهای 250 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
شكر 50 گرم
آرد 50 گرم
تخممرغ 1 عدد
مربای آلبالوی بدون شربت 1 پیمانه
مواد لازم رویه:
زردهی تخممرغ 1 عدد
پرك بادام 20 گرم
شكر 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
مایه خمیر، یك قاشق سوپخوری از شكر و آب ولرم را در كاسهی كوچك و مناسبی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و در جای گرم مانند محیط آشپزخانه، قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود. آنگاه آرد و نمك را در كاسهی بزرگی بریزید و باقیماندهی شكر، شیر ولرم، تخممرغ و كره را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس مایه خمیر عمل آمده را نیز بیفزائید و همهی مواد را با هم مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، خوب ورز دهید تا كاملا صاف و یكدست شود.
بعد آن را در كاسهی چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اكنون خمیر را به دو قسمت مساوی درآورید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده، به اندازهی 20×30 سانتیمتر، باز كنید. اینك هر خمیر را در سینی چربكرده بگذارید، مایهی میانی را رویش بمالید و مربای آلبالو را نیز روی مایهی پنیری بچینید. آنگاه روی هر دو لبهی درازای خمیر، نوارهائی به عرض 2 سانتیمتر و به شكل مورب ببرید و به شكل حصیری روی مایهی میانی بیاورید. خمیر بعدی را نیز به همین ترتیب آماده كنید و رویشان را بپوشانید تا حجمشان دو برابر شود. حالا روی خمیرها زردهی تخممرغ بمالید و پرك بادام و شكر بپاشید. سپس سینیها را در فر گرم كرده با دمای 190 درجهی سانتیگراد قرار دهید و نانها را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، یا تا زمانیكه طلائیرنگ شوند، بپزید.
روش تهیهی مواد میانی: پنیر ماسكارپونه، وانیلین، شكر، آرد و تخممرغ را اندكی با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.