نان شير و عسل
مواد لازم برای یك قرص نان
پودر مایه خمیر 7 گرم
شكر 1 قاشق چایخوری
تخممرغ 3 عدد
شیر گرم 185 میلیلیتر (سهچهارم پیمانه)
عسل 115 گرم (حدود یكسوم پیمانه)
كرهی آبكرده 125 گرم
نمك یكدوم قاشق چایخوری
آرد 500 گرم
روش تهیه
قالب عمیقی را به قطر 25 سانتیمتر، چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. مایه خمیر، شكر و یكچهارم پیمانه آب گرم را در كاسهی مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود و حبابهائی روی آن بوجود آید. آنگاه تخممرغها، شیر، عسل، كره، نمك و 2 پیمانه از آرد را در كاسهی مناسبی بریزید و مایه خمیر ورآمده را به آن بیفزائید. سپس این مخلوط را با همزن برقی بزنید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود. حالا باقیماندهی آرد را بیفزائید و هم بزنید تا مایهی غلیظی به دست آید. اكنون رویش را بپوشانید و یك ساعت كنار بگذارید تا حجم مایه افزایش یابد. سپس آن را هم بزنید و در قالب بریزید. رویش را با دستان چرب، صاف كنید و دوباره یك ساعت دیگر، در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود. اینك قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 35-40 دقیقه، نان را بپزید. سپس نان را از فر درآورید و رویش از مخلوط یك قاشق سوپخوری شكر و یك قاشق سوپخوری شیر بمالید. بعد از نیمساعت، نان آمادهی مصرف است.