رولهای كرهای صبحانه
مواد لازم برای 12 عدد
پودر مایه خمیر 7 گرم
شكر 1 قاشق چایخوری
آرد نان 435 گرم
شیر ولرم 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
نمك 1 قاشق چایخوری
كرهی آبكرده 45 گرم
روش تهیه
مایه خمیر، شكر و 2 قاشق سوپخوری از آرد را در كاسهی مناسبی بریزید، شیر را كمكم بیفزائید و مخلوط كنید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود. آنگاه روی كاسه را بپوشانید و 10 دقیقه در دمای محیط نگه دارید. در این میان، باقیماندهی آرد و نمك را در كاسهی بزرگی بریزید و در مركز آن حفرهای بسازید. سپس مایه خمیر ورآمده و كره را درون این حفره بریزید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا كاملا صاف و یكدست شود و آن را در كاسهی چربكرده بگذارید.
رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یك ساعت یا تا زمانیكه حجم خمیر دو برابر شود، در جای گرم نگه دارید. اكنون هوای داخل خمیر را با فشار دستتان بگیرید و 2 دقیقه، خمیر را ورز دهید. آنگاه خمیر را به 12 قسمت مساوی ببرید و هر یك را به شكل توپ درآورید. سپس آنها را بیضی شكل كنید و اندكی رویشان را بفشارید تا تخت شوند. اینك خمیرها را در سینی چربكرده بچینید و قدری آرد روی آنها بپاشید. حالا روی سینی را بپوشانید و 15 دقیقهی دیگر به خمیر استراحت دهید تا حجمشان دو برابر شود. اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، نانها را بپزید.
یادآوری: این نان خوشمزه را گرم میل كنید و از خوردنش همراه با مربا و كره، لذت ببرید.