Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:57

31
تیر
رول‌های كره‌ای صبحانه

رول‌های كره‌ای صبحانه

طرز تهیه رول‌های كره‌ای صبحانه

رول‌های كره‌ای صبحانه

 

 

مواد لازم برای 12 عدد

پودر مایه خمیر       7 گرم

شكر     1 قاشق چایخوری

آرد نان     435 گرم

شیر ولرم     250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

نمك     1 قاشق چایخوری

كره‌ی آبكرده     45 گرم

 

روش تهیه

 مایه خمیر، شكر و 2 قاشق سوپخوری از آرد را در كاسه‌ی مناسبی بریزید، شیر را كم‌كم بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی حاصل شود. آن‌گاه روی كاسه را بپوشانید و 10 دقیقه در دمای محیط نگه دارید. در این میان، باقیمانده‌ی آرد و نمك را در كاسه‌ی بزرگی بریزید و در مركز آن حفره‌ای بسازید. سپس مایه خمیر ورآمده و كره را درون این حفره بریزید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا كاملا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه‌ی چربكرده بگذارید.

رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یك ساعت یا تا زمانیكه حجم خمیر دو برابر شود، در جای گرم نگه دارید. اكنون هوای داخل خمیر را با فشار دستتان بگیرید و 2 دقیقه، خمیر را ورز دهید. آن‌گاه خمیر را به 12 قسمت مساوی ببرید و هر یك را به شكل توپ درآورید. سپس آنها را بیضی شكل كنید و اندكی رویشان را بفشارید تا تخت شوند. اینك خمیرها را در سینی چربكرده بچینید و قدری آرد روی آنها بپاشید. حالا روی سینی را بپوشانید و 15 دقیقه‌ی دیگر به خمیر استراحت دهید تا حجمشان دو برابر شود. اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، نان‌ها را بپزید.

یادآوری: این نان خوشمزه را گرم میل كنید و از خوردنش همراه با مربا و كره، لذت ببرید.

برچسب ها: پودر مایه خمیر، رول‌های كره‌ای صبحانه، كره‌ی تعداد بازديد: 570 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز