Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 13:26

31
تیر
كراسان پنير و سبزی

كراسان پنير و سبزی

طرز تهیه كراسان پنير و سبزی

كراسان پنير و سبزی

 

مواد لازم برای حدود 16 عدد

آرد نان      500  گرم

نمك     یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر مایه خمیر     8 گرم (2 قاشق چایخوری)

شكر     1 قاشق چایخوری

آب ولرم            285 میلی‌لیتر ( 1 پیمانه + 2 قاشق سوپخوری)

كره‌ی آبكرده      30 گرم

پنیر چدار یا گودا (رنده كرده)      125 گرم

سبزی معطر خرد كرده     2 قاشق سوپخوری

( ریحان، جعفری، گشنیز ونعنا)

مواد لازم برای روی كراسان:

تخم‌مرغ همزده     1 عدد

آب     1 قاشق چایخوری

 

روش تهیه

 

آرد و نمك را در كاسه‌ی مناسبی الك كنید و كنار بگذارید. مایه خمیر، شكر و یك‌چهارم پیمانه از آب ولرم را در كاسه‌ی كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر، فعال شود و حباب‌هائی روی آن بوجود آید. آن‌گاه مایه خمیر و باقیمانده‌ی آب را درون آرد بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود. حالا آن را در كاسه‌ی چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و صبر كنید تا حجم خمیر دوبرابر شود (حدود نیم ساعت). اكنون خمیر را دو قسمت كنید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده، به قطر تقریبی 23 سانتیمتر باز نمائید. روی خمیرها، كره بمالید و پنیر و سبزی بپاشید. سپس هر كدام را به هشت مثلث مساوی ببرید و هر مثلث را از طرف قائده‌ی آن رول كنید. حالا رول‌های فراهم كرده را با فاصله از یكدیگر، در سینی چربكرده بچینید، روی سینی را بپوشانید و نیم ساعت كنار بگذارید تا حجم خمیر افزایش پیدا كند. اكنون روی رول‌ها، مخلوط تخم‌مرغ و آب بمالید و 8 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید. آن‌گاه دمای فر را به 180 درجه‌ی سانتیگراد، كاهش دهید و 5 دقیقه‌ی دیگر، كراسان را بپزید.

برچسب ها: نمك، كراسان پنير و سبزی تعداد بازديد: 554 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز