Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 15:02

5
اردیبهشت
نان چیلی و گشنیز

نان چیلی و گشنیز

روش تهیه نان چیلی و گشنیز

لیلا آیانی صفت

 

 

 

مواد لازم برای 8 عدد

 آرد                                     450 گرم

شكر                                   2 قاشق چایخوری

نمك                                   یك‌دوم قاشق چایخوری

بیكینگ‌پودر                           1 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ همزده                     1 عدد

شیر                                   250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

روغن مایع                           2 قاشق سوپخوری

فلفل چیلی تازه و خرد كرده    2 عدد

برگ گشنیز خرد كرده            15 گرم

كره آبكرده                         2 قاشق سوپخوری

روش تهیه نان چیلی و گشنیز

آرد، شكر، نمك و بیكینگ‌پودر را در كاسه مناسبی بریزید، مخلوط تخم‌مرغ و شیر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. آن‌گاه وسط خمیر حفره‌ای ایجاد كنید و روغن را درون این حفره‌ بریزید و مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدست شود. سپس روی خمیر را با نایلون محافظ بپوشانید و 1 ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

حالا خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به شكل توپ درآورید و رویش را اندكی تخت كنید. رویشان را بپوشانید و 10-15 دقیقه استراحت دهید. اكنون هر یك از خمیرها را به قطر 5/12 سانتیمتر باز كنید و یك‌طرف خمیر را به شكل اشك درآورید. سپس فلفل و گشنیز را با هم مخلوط كنید و روی خمیرها بپاشید و قدری فشار دهید تا به خمیر بچسبد.

اینك خمیرها را یكی‌یكی روی گریل برقی چربكرده یا تابه چدنی چربكرده بپزید و همچنان كه گرم است رویشان كره بمالید و گرم نگه دارید.

 

برچسب ها: نان، روش تهیه نان، چیلی، نان چیلی، نان با گشنیز، آموزش نان چیلی، نان گشنیز، آشپزی با گشنیز تعداد بازديد: 841 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز