لیلا آیانی صفت
مواد لازم برای 8 عدد
آرد 450 گرم
شكر 2 قاشق چایخوری
نمك یكدوم قاشق چایخوری
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
تخممرغ همزده 1 عدد
شیر 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
فلفل چیلی تازه و خرد كرده 2 عدد
برگ گشنیز خرد كرده 15 گرم
كره آبكرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه نان چیلی و گشنیز
آرد، شكر، نمك و بیكینگپودر را در كاسه مناسبی بریزید، مخلوط تخممرغ و شیر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. آنگاه وسط خمیر حفرهای ایجاد كنید و روغن را درون این حفره بریزید و مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدست شود. سپس روی خمیر را با نایلون محافظ بپوشانید و 1 ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.
حالا خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به شكل توپ درآورید و رویش را اندكی تخت كنید. رویشان را بپوشانید و 10-15 دقیقه استراحت دهید. اكنون هر یك از خمیرها را به قطر 5/12 سانتیمتر باز كنید و یكطرف خمیر را به شكل اشك درآورید. سپس فلفل و گشنیز را با هم مخلوط كنید و روی خمیرها بپاشید و قدری فشار دهید تا به خمیر بچسبد.
اینك خمیرها را یكییكی روی گریل برقی چربكرده یا تابه چدنی چربكرده بپزید و همچنان كه گرم است رویشان كره بمالید و گرم نگه دارید.