Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 19:11

26
آبان
نان سبـزی

نان سبـزی

طرز تهیه نان سبـزی

نان سبـزی

 

مواد لازم برای 8 تكه:

 

 آرد كامل گندم     225 گرم

آرد نان     115 گرم

نمك     1 قاشق چایخوری

بیكینگ پودر     یك دوم قاشق چایخوری

پودر چیلی     یك دوم قاشق چایخوری

پودر كرم تار تار     1 قاشق چایخوری

مارگارین نرم     50 گرم

سبزی‌های معطر خردكرده     4 قاشق سوپخوری

شیر     250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

كنجد     2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

  

ابتدا فر (تاون) را با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد یا 400 درجه‌ی فارنهایت گرم كنید. آن‌گاه آردها و نمك را در كاسه‌‌ی مناسبی الك كنید و مواد خشك دیگر را نیز- كه شامل بیكینگ پودر، پودر چیلی و كرم تارتار است- بیفزائید. سپس مارگارین را با این مواد تركیب سازید، سبزی‌های معطر و شیر را افزوده،  همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید تا خمیر شود. حالا خمیر را روی سطحی آردپاشی شده ورز دهید تا بافتش صاف و یكدست شود. اكنون خمیر را به شكل دایره‌ای به قطر 23 سانتیمتر درآورید و روی سینی چربكرده، قرار دهید. آن‌گاه به كمك آبپاش، سطح خمیر را مرطوب نمائید و كنجد بپاشید. بعد با چاقوی تیزی خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم كنید، چنان‌كه هر تكه به شكل مثلث درآید. اینك سینی را در فر(تاون) گرم شده، به مدت تقریبی 20- 25 دقیقه قرار دهید تا نان بپزد و طلائی رنگ شود. سپس نان را روی پنجره‌ی فلزی بگذارید و خنك كنید. اكنون نان آماده‌ی مصرف است.

یادآوری: سبزی‌های معطر، شامل گشنیز، ریحان، پیازچه، جعفری و شوید می‌باشد.

 

 

برچسب ها: مارگارین، كنجد، بیكینگ پودر، نان سبـزی تعداد بازديد: 689 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز