نان سبـزی
مواد لازم برای 8 تكه:
آرد كامل گندم 225 گرم
آرد نان 115 گرم
نمك 1 قاشق چایخوری
بیكینگ پودر یك دوم قاشق چایخوری
پودر چیلی یك دوم قاشق چایخوری
پودر كرم تار تار 1 قاشق چایخوری
مارگارین نرم 50 گرم
سبزیهای معطر خردكرده 4 قاشق سوپخوری
شیر 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
كنجد 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
ابتدا فر (تاون) را با دمای 200 درجهی سانتیگراد یا 400 درجهی فارنهایت گرم كنید. آنگاه آردها و نمك را در كاسهی مناسبی الك كنید و مواد خشك دیگر را نیز- كه شامل بیكینگ پودر، پودر چیلی و كرم تارتار است- بیفزائید. سپس مارگارین را با این مواد تركیب سازید، سبزیهای معطر و شیر را افزوده، همهی مواد را با هم مخلوط كنید تا خمیر شود. حالا خمیر را روی سطحی آردپاشی شده ورز دهید تا بافتش صاف و یكدست شود. اكنون خمیر را به شكل دایرهای به قطر 23 سانتیمتر درآورید و روی سینی چربكرده، قرار دهید. آنگاه به كمك آبپاش، سطح خمیر را مرطوب نمائید و كنجد بپاشید. بعد با چاقوی تیزی خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم كنید، چنانكه هر تكه به شكل مثلث درآید. اینك سینی را در فر(تاون) گرم شده، به مدت تقریبی 20- 25 دقیقه قرار دهید تا نان بپزد و طلائی رنگ شود. سپس نان را روی پنجرهی فلزی بگذارید و خنك كنید. اكنون نان آمادهی مصرف است.
یادآوری: سبزیهای معطر، شامل گشنیز، ریحان، پیازچه، جعفری و شوید میباشد.