مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 12 برش
آب ولرم 450 میلیلیتر
شكر 1 قاشق چایخوری
مایهخمیر فوری 1 و یكدوم قاشق چایخوری
آرد سبوسدار 750 گرم
نمك 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
پنیر پارمسان 50 گرم
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
روش تهیه نان با آرد كامل
یكچهارم پیمانه از آب ولرم، شكر و مایهخمیر را در كاسه كوچكی بریزید و مخلوط كنید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه، كنار بگذارید تا مایهخمیر فعال شود. آنگاه آرد و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و مایهخمیر و سهچهارم پیمانه از روغن زیتون را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا به شكل خمیر درآید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و بعد آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت 1-2 ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود. سپس خمیر را در قالب چربكرده و آرد پاشیده به اندازه 20×30 سانتیمتر پهن كنید، رویش را بپوشانید و به مدت یك ساعت یا تا زمانیكه حجم آن دو برابر شود، استراحت دهید.
حالا پنیر و فلفل را روی خمیر بپاشید و در فر گرمشده با دمای 220 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 30 – 35 دقیقه یا تا زمانیكه نان بپزد و طلائی رنگ شود، قراردهید. اكنون نان را روی پنجره سیمی خنك كنید و به اندازه دلخواه ببرید و همراه با سالاد میل كنید. این نان به مدت 3 روز در دمای محیط و در ظرف دردار به مدت 2 هفته در فریزر قابل نگهداری میباشد.