Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 27 آبان 1403 - 13:58

3
شهریور
اِسكُن كِرنبِري

اِسكُن كِرنبِري

طرز تهیه اِسكُن كِرنبِری

اِسكُن كِرنبِری

 

 

 

مواد لازم برای 16 عدد

  

آرد    285 گرم

بیكینگ پودر     یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك    یك‌دوم قاشق چایخوری

شكر    60 گرم

كره‌ی خرد كرده    70 گرم

مارگارین خرد كرده    70 گرم

پوست پرتقال رنده كرده     2 قاشق چایخوری

كرنبری    60 گرم

دوغ بی‌نمك     125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

شیر     به میزان لازم

 

 

روش تهیه

 

فر را با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید. آرد، بیكینگ‌پودر، نمك و شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه كره و مارگارین را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به صورت خرده نان در‌آید. سپس پوست پرتقال و كرنبری را بیفزائید و دوغ را كم‌كم اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیررا روی سطح آرد پاشیده، به آرامی ورز دهید و به كمك وردنه، به ضخامت 5/3 سانتیمتر باز كنید. اكنون با برشگری به قطر تقریبی 6 سانتیمتر، دایره‌هائی از خمیر ببرید و با فاصله، در سینی بچینید. حالا رویشان شیر بمالید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، در فر بپزید. سپس اسكن را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید.

یادآوری1: میل كردن اسكن همراه با انواع مربا، مارمالاد، كره و خامه، هم گرم و هم سرد بسیار دلچسب و گوارا است.

یادآوری2: چنانچه كرنبری در دسترس نبود به همان اندازه از كشمش پلوئی استفاده كنید.

 

نكات مهـــم

 نان اسكون، نانی است كه بدون استفاده از مایه خمیر و تخم‌‌مرغ، در زمانی بسیار كوتاه آماده می‌شود و میان وعده‌ی مناسبی است. چگونگی خمیر كردن اسكون‌ها بسیار حائز اهمیت است. چنانچه مخلوط كردن مواد تشكیل دهنده با قدرت و ورز دادن زیاد همراه باشد، نان كیفیت خود را از دست خواهد داد. به همین دلیل می‌باید فقط در حد مخلوط شدن و جمع كردن خمیر مواد را به آرامی و سبكی مخلوط نمائید و بهتر است برای این‌كار از پالت فلزی یا چاقو كمك بگیرید و مانند عمل بریدن، چاقو را روی مخلوط مورد نظر به حركت درآورید تا زمانی‌كه بتوانید مخلوط را جمع كنید و به شكل توپ درآورید. نكته‌ی مهم دیگر در تهیه‌ی اسكون، داغ بودن فر است. پیش از آنكه دست به‌كار تهیه‌ی خمیر شوید فر را روشن و گرم كنید تا نان اسكون در مدت زمان كوتاهی بپزد و از كیفیت خوبی برخوردار باشد.

 

 

برچسب ها: اِسكُن كِرنبِری تعداد بازديد: 615 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز