مهدیس رحیمیان
مواد لازم نان تركيه
برای 8 عدد
آرد 750 گرم
نمك یكقاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز یكدوم قاشق چایخوری
شكر دانهریز 1 قاشق چایخوری
پودر مایهخمیر 10 گرم (1 قاشق سوپخوری)
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
آب ولرم 400 میلیلیتر
روش تهیه نان تركيه
آرد، نمك و پودر تخم گشنیز را در كاسه مناسبی بریزید و با یكدیگر مخلوط كنید. آنگاه شكر، مایهخمیر، روغن زیتون و آب ولرم را به آن بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد شكل خمیر درآید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود و بعد آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به مدت 1-2 دقیقه ورز دهید و به 8 قسمت مساوی تقسیم كنید. اكنون خمیرها را به قطر 20 سانتیمتر، باز كنید، رویشان را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه استراحت دهید. سپس تابه مناسبی را روی اجاق گرم كنید و قدری روغن بمالید و دو طرف خمیرها را در آن سرخ كنید تا برشته شوند.