نان فندق پیچ + فیلم
مواد لازم:
آرد سه پیمانه
پودر خمیرترش 1 قاشق سوپخوری
شكر 1 قاشق سوپخوری
آب ولرم یك دوم پیمانه
كره یك چهارم پیمانه
تخممرغ 2 عدد
نمك 1 قاشق چایخوری
شكر 2 قاشق سوپخوری
رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
مواد لازم داخل خمیر:
پودر بادام 120 گرم
سفیده تخممرغ 2 عدد
شكر یك سوم پیمانه
دارچین یك قاشق چایخوری
پودر فندق 100 گرم
روش تهیه مواد داخل خمیر:
تمام مواد را با هم مخلوط كرده تا خمیری سفت آماده شود. این خمیر به حدی سفت میباشد كه میشود بین دو كیسه آن را باز كرد.
روش تهیه خمیر:
ابتدا پودر خمیرترش، شكر و آب ولرم را مخلوط نموده بگذارید تا عمل بیاید. سپس كره آب شده (خنك شده)، تخممرغ، نمك، 2 قاشق شكر، رنده پوست لیمو و پودر خمیر عمل آمده را با هم مخلوط نموده سپس آرد را كمكم اضافه نمایید تا حدی كه خمیر به دست نچسبد؛ سپس آن را ورز دهید و آنگاه روی خمیر را پوشانده و بگذارید نیم ساعت بماند تا حجم آن 5/1 برابر شود؛ سپس یك كیسه پلاستیكی روی میز قرار دهید روی آن آرد پاشیده خمیر را روی آن باز نموده و مواد داخل خمیر را روی آن بگذارید به طوری كه حدود 5/1 سانت از لبهها فاصله داشته باشد سپس لبه خمیر را با آب یا تخممرغ آغشته كرده و بعد با كمك كیسه كه از قبل زیر خمیر قراردادهاید آن را رولت كرده و بعد وسط خمیر را برش داده به شكل گیس ببافید و بعد به شكل مستطیل یا دایره درآورده و در سینی چرب شده قرار دهید تا به مدت 45 دقیقه استراحت كند و بعد از استراحت روی آن زرده تخممرغ و زعفران بمالید و با گنجد تزیین كنید. سپس در فر 350 درجه فارنهایت گذاشته تا روی آن طلایی شود. بعد از حدود 20 دقیقه یا نیم ساعت از فر بیرون آورده و داغ داغ روی آن شیره بزنید (یا عسل بمالید) و خلال پسته و كنجد بپاشید.
نكته: هنگامی كه خمیر را در سینی استراحت میدهید روی آن را با دستمال یا كیسه بپوشانید.
نكته تغذیهای: این نان چون حاوی تخممرغ، پودر بادام و فندق است، علاوه بر تامین بخشی از كالری مورد نیاز روزانه، قسمتی از نیاز بدن به پروتیین، كلسیم و اسیدهای چرب ضروری را نیز برآورده میسازد.