Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 20:02

6
خرداد
نان پيروك

نان پيروك

طرز تهیه نان پیروك

نان پیروك

 

مواد لازم برای 8-10 نفر

 

پودر مایه‌خمیر     1 قاشق سوپخوری

شكر     یك‌سوم پیمانه

شیر ولرم     125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

آرد نان     350 گرم

كره     50 گرم

تخم‌مرغ     2 عدد

نمك     یك‌چهارم قاشق چایخوری

زرده‌ی تخم‌مرغ     1 عدد

مواد لازم میانی:

كره     50 گرم

بیسكویت     100 گرم

دارچین     یك‌دوم قاشق چایخوری

آب پرتقال     2 قاشق سوپخوری

شكر     100 گرم

گردوی خردكرده     200 گرم

زرده‌ی تخم مرغ     1 عدد

 

 

روش تهیه 

 

مایه‌خمیر و یك قاشق سوپخوری از شكر و شیر را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه‌خمیر فعال شود. آن‌گاه آرد و نمك را در كاسه‌ی دیگری بریزید و باقیمانده‌ی شكر را به آن بیفزائید و مخلوط سازید. سپس كره‌ی نرم‌شده، تخم‌مرغ‌ها، نمك و مایه‌خمیر عمل‌آمده را نیز اضافه كنید و مواد را كاملاً با هم مخلوط كنید تا خمیری به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آردپاشیده، خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود.

بعد آن را در كاسه‌ی چربكرده‌ای بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرمی نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود. اكنون خمیر را دو قسمت كنید و یك قسمت را به شكل مستطیل، تقریباً به اندازه‌ی 30×40 سانتی‌متر باز كنید و در سینی چربكرده قرار دهید و اطراف خمیر را مرتب كنید. اكنون با مواد میانی روی خمیر را بپوشانید و قسمت دوم خمیر را به شكل نوارهای 2 سانتیمتر ببرید و به شكل ضربدر روی مواد قرار دهید. بهتر است لبه‌های خمیر زیری را با آب مرطوب كنید تا دو خمیر به هم بچسبند. اینك روی خمیر را بپوشانید و صبر كنید تا دوباره خمیر حجیم شود. سپس روی خمیر را با زرد‌ه‌ی تخم مرغ مرطوب سازید و در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار دهید تا نان، بپزد و طلائی‌رنگ شود.

روش تهیه‌ی مواد میانی: بیسكویت ساده را آسیاب كنید و با كره‌ی آب‌كرده‌ی خنك‌شده، دارچین، شكر، آب‌پرتقال، زرد‌ه‌ی تخم مرغ و گردوی بوداده مخلوط كنید.

برچسب ها: دارچین، آب پرتقال، زرده‌ی تخم‌مرغ، نان پیروك، پودر مایه‌خمیر تعداد بازديد: 633 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز