Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 07:47

29
فروردین
نان هل و موز

نان هل و موز

طرز تهیه نان هل و موز

نان هل و موز

 

 

مواد لازم برای تهیه 1 قرص نان:

 

آ‌رد سفید گندم400 گرم

 

مخمر خشك 1 قاشق چایخوری

 

دانه هل آ‌سیاب شده10 عدد

 

عصاره مالت 2 فاشق غذاخوری

 

موز رسیده خرد شده 2 عدد

 

نمك ا قاشق چایخوری

 

شکرمقداری

 

آ‌ب 150 میلی لیتر

 

 مخمر، آ‌ب و شکر را کاملاً مخلوط کنید و به مدت ۱٠ دقیقه در محل گرمی قرار دهید تا مخمر فعال شود. آ‌رد و نمك را مخلوط و مخمر و شکر را کم‌کم اضافه کنید. سپس عصاره مالت، هل و موز را به مخلوط بیفزایید. مواد را با حرکت دورانی قاشق مخلوط کرده و آ‌ن را با دست هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آ‌ید.

 در صوت لزوم کمی آ‌ب به خمیر اضافه کنید. سپس خمیر حاصل را روی سطح صافی قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه با انگشت ورز دهید تا حالت ارتجاعی پیدا کند. روی خمیر را پوشانده و به مدت ۲ ساعت در محل گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

 فر را روی درجه حرارت ۲۲٠ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. خمیر را دوباره روی سطح صافی کمی ورز دهید. سپس آ‌ن را به شکل گیس به هم ببافید. خمیر بافته شده را روی صفحه پلاستیکی قرار داده و روی آ‌ن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید. کیسه را به حالت آ‌زاد روی آ‌ن قرار دهید تا هوا داخل آ‌ن جمع شود. منتظر شوید تا خمیر کاملاً  ورآ‌ید.

 سطح خمیر گیس شده را مرطوب کرده و در صورت تمایل از هر دانه‌ای که مایل هستید روی سطح خمیر بپاشید. خمیر را در فری که از قبل با حرارت ۲۲٠ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۱٠ دقیقه قرار دهید. سپس حرارت را به ۲٠٠ درجه سانتی‌گراد کاهش دهید و حدود ۱۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا سطح نان به صورت متخلخل و طلایی درآ‌ید. سپس آ‌ن را از فر خارج كنید و اجازه دهید تا کاملاً خنك شود.

برچسب ها: نان هل و موز تعداد بازديد: 590 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز