Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 18 اردیبهشت 1403 - 02:53

8
آذر
نان گيس باف صبحانه

نان گيس باف صبحانه

پودر مایه‌ی خمیر، عسل، شیر وكره را در كاسه‌ای بریزید، روی آن را بپوشانید.

لیلا آیانی صفت

 

مواد لازم نان گيس باف صبحانه

برای 8 نفر 

پودر مایه‌ی خمیر           2 قاشق چایخوری

عسل                         1 قاشق چایخوری

شیر ولرم                    1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)

كره‌ی نرم                    60 گرم

آرد                             3 پیمانه (450 گرم)

نمك                          یك‌دوم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ                      1 عدد

شیر                          1 قاشق چایخوری

زرده‌ی تخم‌مرغ            1 عدد

روش تهیه نان گيس باف صبحانه

پودر مایه‌ی خمیر، عسل، شیر وكره را در كاسه‌ای بریزید، روی آن را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه در جای گرمی قرار دهید تا مایه‌خمیر فعال شود و حباب‌هائی روی آن ظاهر گردد. آن‌گاه آرد و نمك را در كاسه‌ی دیگری بریزید و مایه‌خمیر ور آمده و تخم‌مرغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرمی حاصل شود. حالا خمیر را روی سطحی آردپاشی شده ورز دهید تا صاف و یكدست شود.

بعد خمیر را درون كاسه‌ی چربكرده‌ای بگذارید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اینك خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم كنید و هر تكه را به شكل لوله درآورید. تكه‌های خمیر را روی سینی چربكرده قرار دهید و به هم ببافید. سپس روی خمیر را بپوشانید و صبر كنید تا حجمش دو برابر شود.

اكنون روی خمیر مخلوط، زرده‌ی تخم‌مرغ و شیر بمالید و خمیر را در فر گرم شده با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 40-45 دقیقه قرار دهید تا نان بپزد و طلائی رنگ شود.

 

برچسب ها: آموزش نان، مواد لازم نان گيس باف صبحانه، روش تهیه نان گيس باف صبحانه، نان گيس باف صبحانه، نان صبحانه تعداد بازديد: 1966 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فیلم روز
تصویر روز