لیلا آیانی صفت
مواد لازم نان گيس باف صبحانه
برای 8 نفر
پودر مایهی خمیر 2 قاشق چایخوری
عسل 1 قاشق چایخوری
شیر ولرم 1 پیمانه (250 میلیلیتر)
كرهی نرم 60 گرم
آرد 3 پیمانه (450 گرم)
نمك یكدوم قاشق چایخوری
تخممرغ 1 عدد
شیر 1 قاشق چایخوری
زردهی تخممرغ 1 عدد
روش تهیه نان گيس باف صبحانه
پودر مایهی خمیر، عسل، شیر وكره را در كاسهای بریزید، روی آن را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه در جای گرمی قرار دهید تا مایهخمیر فعال شود و حبابهائی روی آن ظاهر گردد. آنگاه آرد و نمك را در كاسهی دیگری بریزید و مایهخمیر ور آمده و تخممرغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرمی حاصل شود. حالا خمیر را روی سطحی آردپاشی شده ورز دهید تا صاف و یكدست شود.
بعد خمیر را درون كاسهی چربكردهای بگذارید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اینك خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم كنید و هر تكه را به شكل لوله درآورید. تكههای خمیر را روی سینی چربكرده قرار دهید و به هم ببافید. سپس روی خمیر را بپوشانید و صبر كنید تا حجمش دو برابر شود.
اكنون روی خمیر مخلوط، زردهی تخممرغ و شیر بمالید و خمیر را در فر گرم شده با دمای 190 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 40-45 دقیقه قرار دهید تا نان بپزد و طلائی رنگ شود.