نان غرابی (ویژهی اصفهان)
مواد لازم برای حدود 03 عدد:
پودر بادام 150 گرم
شكر ریز 200 گرم
سفیدهی تخممرغ 2 عدد
وانیلین یك هشتم قاشق چایخوری
روش تهیه
پودر بادام، شكر، سفیدهی تخممرغ و وانیلین را، در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط سازید. اكنون مخلوط را چرخ كنید. مایهی به دست آمده، میباید كمی سفت باشد. چنانچه مایه شل بود با افزودن قدری پودر بادام، آن را سفت كنید. سپس سینی مناسبی را با كاغذ روغنی بپوشانید. مایه را داخل كیسهی مخصوص شیرینیپزی دارای ماسورهی ساده بریزید و گلهای كوچكی از آن، با فاصله روی سینی بگذارید. حالا سینی را در فر (تاون) گرم شده با دمای 160 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 10- 15 دقیقه قرار دهید تا نان غرابی بپزد. پس از خنك شدن، آن را در ظرف دردار نگهداری كنید.