Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 25 اردیبهشت 1403 - 21:30

10
آذر
نان غرابی (ويژه‌ی اصفهان)

نان غرابی (ويژه‌ی اصفهان)

طرز تهیه نان غرابی (ويژه‌ی اصفهان)

نان غرابی (ویژه‌ی اصفهان)

 

مواد لازم برای حدود 03 عدد:

 

 

پودر بادام     150 گرم

شكر ریز     200 گرم

سفیده‌ی تخم‌مرغ     2 عدد

وانیلین     یك هشتم قاشق چایخوری

  

روش تهیه

 پودر بادام، شكر، سفیده‌ی تخم‌مرغ و وانیلین را، در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط سازید. اكنون مخلوط را چرخ كنید. مایه‌ی به دست آمده، می‌باید كمی سفت باشد. چنانچه مایه شل بود با افزودن قدری پودر بادام، آن را سفت كنید. سپس سینی مناسبی را با كاغذ روغنی بپوشانید. مایه را داخل كیسه‌ی مخصوص شیرینی‌پزی دارای ماسوره‌ی ساده بریزید و گل‌های كوچكی از آن، با فاصله روی سینی بگذارید. حالا سینی را در فر (تاون) گرم شده با دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 10- 15 دقیقه قرار دهید تا نان غرابی بپزد. پس از خنك شدن، آن را در ظرف دردار نگهداری كنید.

برچسب ها: نان غرابی تعداد بازديد: 1512 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز