مریم عکاف
مواد لازم برای4 نفر
گوشت گوسفندی خرد کرده 500 گرم
ماست 250 میلیلیتر معادل 1 پیمانه
سرکه 1 قاشق سوپخوری
سیر له کرده 2 حبه
زنجفیل رنده کرده 1 قاشق چایخوری
روغن 3 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده 300 گرم
دانه هل 4 عدد
میخک 3 عدد
چوب دارچین 1 تکه 2 سانتیمتری
پودر زیره 3 قاشق چایخوری
پودر گشنیز 1 قاشق سوپخوری
پودر پایریکا یک و یکدوم قاشق چایخوری
پودر چیلی 1 قاشق چایخوری
گرامماسالا 1 قاشق چایخوری
آب گوشت 125 میلیلیتر معادل یکدوم پیمانه
گشنیز تازه خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
روشتهیه
گوشت، ماست، سرکه و نیمی از سیر و زنجفیل را در ظرف مناسبی بریزید و با در بسته به مدت 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.
آنگاه روغن را در تابه مناسبی روی حرارت بگذارید. حالا پیاز را در روغن تفت دهید. سپس باقیمانده سیر و زنجفیل را بیفزائید و بعد دانه هل، میخک، چوب دارچین، زیره، گشنیز، پاپریکا، چیلی و گرامماسالا را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید. اینک گوشت مزهدار کرده را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید. سپس آب گوشت را افزوده و اجازه دهید تا گوشت بپزد و خوراک جا بیفتد. حالا برای پذیرائی روغن جوش را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با گشنیز بیارائید.