Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 15:06

25
دی
روغن جوش

روغن جوش

گوشت، ماست، سرکه و نیمی از سیر و زنجفیل را در ظرف مناسبی بریزید و با در بسته به مدت 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.

مریم عکاف

مواد لازم برای‌4 نفر

گوشت گوسفندی خرد کرده 500 گرم

ماست 250 میلی‌لیتر معادل 1 پیمانه

سرکه 1 قاشق سوپخوری

سیر له کرده 2 حبه

زنجفیل رنده کرده 1 قاشق چایخوری

روغن 3 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده 300 گرم

دانه هل 4 عدد

میخک 3 عدد

چوب دارچین 1 تکه 2 سانتی‌متری

پودر زیره 3 قاشق چایخوری

پودر گشنیز 1 قاشق سوپخوری

پودر پایریکا یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر چیلی 1 قاشق چایخوری

گرام‌ماسالا 1 قاشق چایخوری

آب گوشت            125 میلی‌لیتر معادل یک‌دوم پیمانه

گشنیز تازه خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

 

روش‌تهیه

گوشت، ماست، سرکه و نیمی از سیر و زنجفیل را در ظرف مناسبی بریزید و با در بسته به مدت 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.

آن‌گاه روغن را در تابه مناسبی روی حرارت بگذارید. حالا پیاز را در روغن تفت دهید. سپس باقیمانده سیر و زنجفیل را بیفزائید و بعد دانه هل، میخک،‌ چوب دارچین، زیره، گشنیز،‌ پاپریکا، چیلی و گرام‌ماسالا را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید. اینک گوشت مزه‌دار کرده را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید. سپس آب گوشت را افزوده و اجازه دهید تا گوشت بپزد و خوراک جا بیفتد. حالا برای پذیرائی روغن جوش را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با گشنیز بیارائید.

منبع: شور و شیرین

برچسب ها: گوشت، آشپزباشی، غذای محلی، روغن جوش، زندگی آنلاین، غذای گیاهی، شور و شیرین، ماست سرکه تعداد بازديد: 400 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز