هویج علاوه بر ویتامین آ، ویتامین ب ۱، کلسیم، منیزیم و آهن بهدلیل رنگ باعث ایجاد اشتها میشود.
هویجِ عسلی
آمادهسازی: ۵دقیقه
تعداد:۳نفر
مواد لازم
آب: نصف فنجان
جعفری خردشده: ۳قاشق چایخوری عسل: ۲قاشق چایخوری
هویج خردشده: ۳فنجان
پوست لیمو رندهشده: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
۱.هویجها را درقابلمه حاوی آبجوش بریزید و بگذارید بپزد تا نرم شود. سپس آبکشی کنید.
۲.هویجها را داخل ظرف ریخته و باقی مواد را به آن اضافه کنید خوب هم بزنید.
۳.میتوانید این غذا را با لیموناد تازه نیز سرو کنید.
نکته: از مصرف عسل برای نوزادان کمتر از ۱۲ماه خودداری کنید چون میتواند باعث بهوجودآمدن مسمومیت بوتولیسم در آنها شود.