Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:41

8
آذر
تضعیف اعتمادبه نفس دختران ممنوع!

تضعیف اعتمادبه نفس دختران ممنوع!

باورهای غلط جامعه بر شخصیت دختران در آینده تأثیر می‌گذارد و دخترانی ضعیف و با اعتماد به نفس پایین به جامعه تحویل می‌دهد. والدین قبل از اینکه به فرزند خود به عنوان یک پسر یا دختر نگاه کنند، باید اصول فرزندپروری

مریم کوشا - فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان

 

تحریریه زندگی آنلاین : باورهای غلط جامعه بر شخصیت دختران در آینده تأثیر می‌گذارد و دخترانی ضعیف و با اعتماد به نفس پایین به جامعه تحویل می‌دهد. والدین قبل از اینکه به فرزند خود به عنوان یک پسر یا دختر نگاه کنند، باید اصول فرزندپروری را که ارتباطی به دختر یا پسر ندارد اجرا کنند تا مساوات بین این دو جنس برقرار شود.

 

نیازهای اولیه برای فرزندآوری

زوجین قبل از اقدام به فرزندآوری باید یکسری امکانات اولیه را برای فرزند خود فراهم کنند، قبل از هر چیز لازم است امنیت مالی، غذا و خوراک، پوشاک، سرپناهی برای زندگی و نیازهای اولیه زندگی برای فرزند تأمین شود. دومین نیاز برای تربیت فرزند، ابراز عشق و محبت است. والدین باید به فرزندانشان بگویند که ما تصمیم گرفتیم فرزند داشته باشیم و شما متولد شدید. تأمین امکانات آموزشی مناسب سومین نیاز فرزندان است. والدین باید امکانات لازم برای تحصیل فرزندان خود را فراهم کنند.

تأمین این نیازهای اولیه ارتباطی به جنسیت فرزندان ندارد، مبادا والدینی اظهار کنند چون فرزندمان دختر است، نیاز به تحصیلات دانشگاهی ندارد، اگر ادامه تحصیل نداد اشکالی ندارد، او دختر است و نان آور خانه نیست، پس تحصیل در حد رفع نیازهای اولیه برایش کافی است! این باورها اشتباه است و این حق یک دختر است که براساس علایق و توانمندی‌های خودش پیشرفت کند و والدین شرایط را برای رشد او فراهم کنند.

 بیشتربخوانید:

زبان بدن زن عاشق چگونه است؟

 

 

 آموزش جرات ورزی به کودکان

والدین باید مهارت جرأت ورزی را به کودکان خود آموزش دهند، باورهای غلطی در خصوص دختران در جامعه وجود دارد، مثل اینکه دختر باید ساکت باشد و فقط حرف گوش کند، این پسر است که باید قوی باشد و بتواند از خودش دفاع کند.

اگر در حق دختر اجحافی شود، باید بتواند بدون دعوا و درگیری از حق خودش دفاع کند، این امر تنها مستلزم داشتن جرأت و اعتماد به نفس است تا دختران هم بتوانند حق خودشان را در جامعه بگیرند.

 

 باورهای اشتباهی که به دختران تحمیل می‌شود

وقتی به دختران گفته می‌شود آنها ضعیف هستند و در آینده حتماً باید یک مرد از آنها حمایت کند، آثار بسیار نامناسبی بر باور دختران و آینده آن‌ها می‌گذارد. این دیدگاه از بچگی در ذهن دختران گنجانده می‌شود که تو نیاز به یک مرد داری تا از تو حمایت کند، این پیام به دختران القا می‌شود که آنها توانایی مراقبت از خود را ندارند، در نتیجه باعث می‌شود دختران از بچگی احساس وابستگی کنند، در دروان نوجوانی تمایل به داشتن دوست از جنس مخالف داشته باشند و در جوانی در انتخاب همسر عجله کنند، چرا که این باور در ذهن آنها وجود دارد که خودشان به تنهایی نمی‌توانند زندگی خود را کنترل و اداره کنند. زیبایی و القای ارزشمند بودن زیبایی یکی دیگر از باورهای اشتباه است که از طرف جامعه به دختران تحمیل می‌شود، این کار اشتباهی است که از دختران می‌خواهند خود را زیبا کنند و مورد پسند واقع شوند، درحالی که زیبایی فقط به ظاهر نیست و باید این پیام به دختران داده شود که آنها باید رفتار شایسته و توانمندی‌های زیادی داشته باشند.

 بیشتربخوانید:

بوی عطر مورد علاقه تان چه چیزی درباره شخصیت شما می گوید؟

 

 

 توانمندی‌ها و علایق فرزندان را جنسیتی نکنید

شاید توانمندی و علاقه یک دختر به نجاری، ورزش، تحصیلات دانشگاهی و... باشد اما والدین و اجتماع باید مراقب باشد این توانمندی‌ها و علایق را جنسیتی نکند، به این معنا که این کار مختص پسران است و دختران نمی‌توانند یا نباید انجام دهند.

دختران می‌توانند بسیاری از کارهایی را انجام دهند که به دلیل باورهای غلط به مردان نسبت داده می‌شود، در زمانی گفته می‌شد زنان خوب رانندگی نمی‌کنند، اما امروز به وضوح مشخص شده که زنان با مهارت و دقت خوبی می‌توانند رانندگی کنند.

اگر قرار است به دختران توجه کنیم کافی است شرایط مساوی با پسران را برای آنها فراهم کنیم و اجازه بدهیم آنها به علاقه مندی ها و توانایی‌هایشان برسند. والدین باید ارتباط خوبی با فرزندان خود برقرار کنند، لازمه برقراری ارتباط خوب این است که والدین شنونده خوبی باشند، به حرف‌های فرزندشان گوش دهند، برای او وقت بگذارند، با کودکان خود بازی کنند و در حین بازی به فرزند خود اجازه دهند خلاقیت خود را بروز دهد و سپس او را تشویق کنند. تقویت اعتماد به نفس فرزندان با تشویق و دادن مسئولیت به آنها امکان پذیر است، والدین باید به فرزندان خود توجه کرده و به آنها اهمیت بدهند، در عین حال که اگر کار خوبی انجام می‌دهند حتماً آنها را تشویق کنند، چراکه باعث تقویت اعتماد به نفس فرزندان می‌شود.

بیشتربخوانید:

چگونه اعتمادبه‌نفسمان را بالا ببریم؟

 

برچسب ها: روانشناسی، والدین، اعتماد به نفس تعداد بازديد: 316 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز