دکتر محمدرضا وفا و همکاران؛ متخصصین تغذیه
الف) پوره اسفناج و گوشت گاو
- 100 گرم اسفناج ریز
- 100 گرم گوشت گاو 90 درصد لخم و چرخ شده
اسفناج را بشویید و خشك كنید. آن را خرد كرده یا به قطعات كوچكتر ببرید.
گوشت گاو چرخ شده را در ماهیتابه تفت داده و بپزید.
روغن را خالی كنید و اسفناج را با گوشت گاو گرم مخلوط كرده و در مولینكس پوره كنید تا نرم شوند.
ب) بروكلی و پنیر ریكوتا
- 100 گرم بروكلی
- 200 گرم پنیر ریكوتای شیركامل
بروكلی را بشویید و به قطعات كوچك ببرید. به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی كه با فرو كردن چنگال نرم باشد، در آب در حال جوش بپزید.
آب را خالی كنید. اجازه دهید بروكلی كمی خنك شود. برای خنك كردن بروكلی آب سرد را روی آن نگیرید این كار مواد مغذی را كم خواهد كرد.
آن را در مولینكس پوره كرده، سپس پنیر ریكوتا را به آن اضافه نموده و با هم پوره كنید.
می توانید در صورت تمایل از سایر سبزیها استفاده کنید.