تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک
12 تا 24 ماه
مواد لازم پوره سیب زمینی و نخود
سیبزمینی پوست گرفته 1 عدد
سیر پوست گرفته و خرد کرده 1 حبه
ریشه زنجبیل پوست گرفته و خرد کرده یا رنده کرده 2 سانتیمتر
پودر کاری 1 قاشق چایخوری
شیر 200 میلیلیتر
نخود پخته 200 گرم
گشنیز تازه و خرد کرده (در صورت تمایل) 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه پوره سیب زمینی و نخود
سیبزمینی را خرد کنید و همراه با سیر، زنجبیل و پودر کاری در قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا سیبزمینی با پودر کاری آغشته شود.
شیر و 200 میلیلیتر آب به آن بیفزایید و به آرامی به جوش بیاورید.
سپس نخود را افزوده و حرارت را کاهش دهید.
10 تا 12 دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد و سیبزمینی نرم شود.
آنگاه گشنیز را اضافه کنید و در مخلوطکن یا دستگاه غذاساز بریزید تا پوره یکدست شود.