تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک
9-12 ماه
مواد لازم پوره لوبیا سبز، مرغ و آووکادو
سینه مرغ بدون پوست و استخوان نصف 1 عدد
لوبیا سبز نیم پیمانه
آووکادو 1 عدد
آب سبزیجات 1 پیمانه
روش تهیه پوره لوبیا سبز، مرغ و آووکادو
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
به آرامی هر دو طرف سینه مرغ را کمی روغن زیتون بمالید.
روی سینی فر کاغذ بیندازید و سینه مرغ را روی آن بگذارید و 45 تا 50 دقیقه در فر بپزید.
در این هنگام لوبیا سبز را بشویید، سر و ته آن را ببرید و نخ بلند روی آن را خارج کنید.
سپس لوبیا سبزهارا به سه تکه خرد کنید. آنگاه روی یک سینی فر کوچک کاغذ بیندازید و کمی آن را با روغن زیتون چرب کنید.
لوبیا سبز را روی آن بریزید. 15 دقیقه بعد از اینکه مرغ را در فر قرار دادید، لوبیا سبز را هم در فر قرار دهید و هر دو را 30 دقیقه بپزید (تا مرغ 45 دقیقه و لوبیا سبز 30 دقیقه بپزد).
حالا مرغ و لوبیا سبز را از فر خارج کنید. سینه مرغ را به صورت تکههای درشت خرد کنید. و آن را در دستگاه غذاساز بریزید و آب سبزیجات و لوبیاسبز را به آن اضافه کنید.
دستگاه غذاساز را چند دقیقه روشن کنید تا پوره یکدستی حاصل شود. در صورت تمایل میتوانید پوره را از صافی رد کنید تا باقیماندههای درشت لوبیا خارج شود.
اکنون یک آووکادوی رسیده را خرد کنید. 4 تکه از آن را در کاسهای بریزید و با یک چنگال به شکل پوره در بیاورید.
اکنون 4 قاشق سوپخوری از مخلوط مرغ و لوبیا سبز به آن اضافه کنید.
شما میتوانید بقیه پوره را در ظرف در بسته بریزید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
هنگام مصرف،آووکادو را به پوره اضافه نمایید.