تحریریه گروه ترجمه زندگی آنلاین
9 تا 12 ماه
مواد لازم پوره مرغ و برگه زردآلو
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده نصف یک عدد کوچک
سیر له کرده 1 عدد کوچک
سینه مرغخرد کرده 75 گرم
سیبزمینی پوست گرفته و خرد کرده 150 گرم
برگه زردآلوی خرد کرده 3 عدد
رب گوجهفرنگی 150میلیلیتر
آب مرغ یا آب 150 میلیلیتر
روش تهیه پوره مرغ و برگه زردآلو
روغن را در تابه گرم کنید و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.
سپس سیر را بیفزایید و 1 دقیقه بپزید. آنگاه مرغ را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.
اکنون سیبزمینی، برگه زردآلو، رب گوجهفرنگی و آب مرغ را بیفزایید و به جوش بیاورید.
در ظرف را بگذارید و حدود 15 دقیقه صبر کنید تا نرم شود. حالا آن را در مخلوطکن بریزید تا به غلظت دلخواه برسد.