Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 04:42

23
اردیبهشت
تارت بادام و توت فرنگی

تارت بادام و توت فرنگی

فر را از قبل با حرارت 350 درجه گرم کنید. در کاسه کوچکی، روغن، شکر، نمک و زرده تخم‌مرغ را بریزید. سپس آرد و جو پرک را به آن بیفزایید و هم بزنید تا خمیر شود.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک

 

مواد لازم تارت بادام و توت فرنگی

روغن                     یک سوم پیمانه

شکر                      یک چهارم پیمانه

نمک                      یک چهارم قاشق چایخوری

آرد                         1 پیمانه

زرده تخم‌مرغ            1 عدد درشت

جو پرک                   یک دوم پیمانه

مواد لازم برای داخل تارت

شیر                                2 پیمانه

نمک                                یک چهارم قاشق چایخوری

وانیل                                یک دوم قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ                      4 عدد درشت

شکر                                 یک سوم پیمانه

نشاسته ذرت                     یک چهارم پیمانه

توت‌فرنگی خرد کرده             2 پیمانه

بادام اسلایس کرده             یک چهارم پیمانه

روش تهیه تارت بادام و توت فرنگی

 فر را از قبل با حرارت 350 درجه گرم کنید. در کاسه کوچکی، روغن، شکر، نمک و زرده تخم‌مرغ را بریزید. سپس آرد و جو پرک را به آن بیفزایید و هم بزنید تا خمیر شود.

آن را در قالب تارت بریزید و فشار دهید. حدود 20 دقیقه آن را بپزید تا کمی طلایی رنگ شود. اکنون تارت را به توری سیمی منتقل کرده و حدود 1 ساعت صبر کنید تا خنک شود.

برای تهیه مواد داخل تارت، شیر،‌ نمک و وانیل را در قابلمه متوسطی بریزید و روی حرارت کمی گرم کنید. در این هنگام، زرده تخم‌مرغ و شکر را در کاسه متوسطی بریزید و با همزن بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

آنگاه نشاسته ذرت را بیفزایید و به همزدن ادامه دهید. حالا به آرامی نیمی از شیر را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید. مخلوط تخم‌مرغ را در قابلمه بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا  به جوش بیاید.

2 دقیقه آن را هم بزنید تا کاسترد غلیظ شده و حباب‌ها در مرکز آن پدیدار شوند.

با استفاده از یک کاردک، کاسترد را از الک عبور بدهید و روی تارت بریزید و روی آن را با کاردک صاف کنید. روی آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود.

اکنون توت‌فرنگی‌ها و بادام را روی تارت بریزید.

 

برچسب ها: آشپزی کودک، روش تهیه تارت، شیرینی پزی، کیک و شیرینی، مواد لازم تارت، تارت بادام، تارت توت فرنگی، تارت بادام و توت فرنگی تعداد بازديد: 760 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارت چیست؟

فیلم روز
تصویر روز