Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 25 اسفند 1403 - 10:54

21
بهمن
خرمای پر شده

خرمای پر شده

با استفاده از چاقوی تیزی، یک برش طولی روی هر کدام از خرماها ایجاد کرده، هسته را خارج و خرما را باز نمایید. هر کدام از خرماها را با نصف قاشق سوپخوری کره بادام‌زمینی پر کنید. سپس خرما را ببندید و روی آن شکلات بریزید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم :

خرما ...............8عدد

کره بادام‌زمینی.........4 قاشق سوپخوری

شکلات تلخ خرد کرده................2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

با استفاده از چاقوی تیزی، یک برش طولی روی هر کدام از خرماها ایجاد کرده، هسته را خارج و خرما را باز نمایید. هر کدام از خرماها را با نصف قاشق سوپخوری کره بادام‌زمینی پر کنید. سپس خرما را ببندید و روی آن شکلات بریزید.

تعداد بازديد: 57 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز