Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 25 بهمن 1403 - 06:34

24
بهمن
پوره کدو حلوایی

پوره کدو حلوایی

پوست و دانه‌های کدو حلوایی را بگیرید و آن را خرد کنید. سپس همراه با آب در ظرف مناسبی بریزید، در ظرف را بگذارید و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. آن‌گاه 10 دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد و کدو حلوایی نرم شود.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم :

کدو حلوایی...........نصف یک عدد (500 گرم)

آب.........1 پیمانه

 

مواد لازم در صورت تمایل

دارچین.............یک‌چهارم قاشق چایخوری

جوز هندی............یک‌چهارم قاشق چایخوری

کره........50 گرم

بیشتر بخوانید:

خوراک عدس با نخود فرنگی و کاری

برنج سرخ کرده هاوایی؛ رنگین کمانی از رنگ ها

خورش کاری بادمجان ؛ یک خورش پر ادویه

 

 

 

طرز تهیه :

پوست و دانه‌های کدو حلوایی را بگیرید و آن را خرد کنید. سپس همراه با آب در ظرف مناسبی بریزید، در ظرف را بگذارید و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. آن‌گاه 10 دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد و کدو حلوایی نرم شود. حالا از آب خارج کنید. آب باقیمانده را نگه دارید. کدو حلوایی را (در صورت تمایل همراه با ادویه‌ها) در مخلوط‌کن یا دستگاه غذاساز بریزید تا یکدست شود. در صورت نیاز، مقداری از آب باقیمانده اضافه کنید تا به غلظت مورد نظر برسد.

در صورت استفاده از کره، آن را خرد کنید و در مخلوط کن بریزید تا خوب با مواد مخلوط شود.

تعداد بازديد: 26 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز