تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم
سیبزمینی پوست گرفته و خرد کرده....................3 عدد
کره...........1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون.............1 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده...........1 عدد کوچک
سیر له کرده........2 حبه
کلم خرد کرده..........100 گرم
بیشتربخوانید:
پوره کره بادام زمینی و موز
طرز تهیه
فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. روی سینی، کاغذ روغنی بیندازید. سیبزمینی را حدود 15 دقیقه در ظرف حاوی آب جوش بریزید تا بپزد و نرم شود. آنگاه آب را خالی کنید و در ظرف مناسبی بریزید و همراه با کره پوره کنید. آن را کنار بگذارید. زمانی که سیبزمینی در حال پخت است، کلم را حدود 5 دقیقه در آب جوش حرارت دهید تا خوب بپزد. سپس از آب خارج کنید و کنار بگذارید. روغن را در تابهای گرم کنید و پیاز را 3 دقیقه در آن تفت دهید. سپس سیر را افزوده و 1 دقیقه دیگر تفت دهید. اکنون آب اضافی کلم را با فشار دادن خارج کنید. آن را همراه با پیاز و سیر به پوره سیبزمینی بیفزایید و مخلوط کنید. از مخلوط حاصل با دست، تکههایی اندازه گردو بردارید (اگر کمی آبکی بود و شکل نمیگرفت، نیم ساعت در یخچال بگذارید). آنها را در سینی فر قرار دهید و حدود 30 دقیقه بپزید.