Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 18 شهریور 1403 - 03:45

12
اردیبهشت
پوره اسفناج، سیب‌زمینی و هویج

پوره اسفناج، سیب‌زمینی و هویج

سیب‌زمینی و هویج را در ظرف مناسبی بریزید. روی آن را با آب جوش بپوشانید، در ظرف را بگذارید و 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد و نرم شود. آنگاه آب را خالی کرده، سیب‌زمینی و هویج را پوره کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم

سیب‌زمینی خرد کرده350 گرم

هویج خرد کرده200 گرم

پنیر رنده کرده25 گرم

اسفناج50 گرم

شیر2 قاشق سوپخوری

کره1 قاشق چایخوری

بیشتربخوانید:

پوره سیب زمینی و سیب

 

طرز تهیه

سیب‌زمینی و هویج را در ظرف مناسبی بریزید. روی آن را با آب جوش بپوشانید، در ظرف را بگذارید و 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد و نرم شود. آنگاه آب را خالی کرده، سیب‌زمینی و هویج را پوره کنید. سپس اسفناج، پنیر چدار، شیر و کره را بیفزایید و روی حرارت ملایم هم بزنید.

بیشتربخوانید:

پوره لوبیا سبز

 

تعداد بازديد: 77 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز