تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم
اسفناج خرد کرده...............1 پیمانه
خمیر پیتزا..................400 گرم
سس گوجهفرنگی...................سهچهارم پیمانه
پنیر پیتزای رنده کرده................2 پیمانه
پنیر پارمسان رنده کرده................یکچهارم پیمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پیتزا گیاهی روسی
طرز تهیه پیتزا شیکاگو؛ آمریکاییِ اصل
طرز تهیه
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و قالب مافین را خوب چرب کنید. خمیر را با دست به شکل یک مستطیل (30 در 40 سانتیمتر) روی کاغذ روغنی پهن کنید. اگر پهن کردن آن دشوار است، بگذارید 5 دقیقه استراحت کند و بعد دوباره تلاش کنید. آنگاه سس گوجهفرنگی را روی خمیر بمالید، روی آن اسفناج، پنیر پیتزا و پارمسان بپاشید. حالا خمیر را از یک سمت با دقت و نسبتا محکم رول کنید تا لبهها بسته شوند. اکنون با استفاده از چاقوی دندانهدار، آن را 12 قسمت کنید. هر کدام از برشها را در قالبهای مافین آماده شده بگذارید و حدود 30 دقیقه بپزید تا خمیر پخته، پنیر ذوب و روی آن طلایی شود. سپس 3 تا 5 دقیقه صبر کنید تا خنک شود. آنگاه به روی پنجره فلزی یا ظرف مورد نظر منتقل نمایید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پیتزا گیاهی روسی