Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 10:46

31
اردیبهشت
لقمه‌های براکلی

لقمه‌های براکلی

فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کرده، روی سینی فر را چرب کنید. ظرف بزرگ حاوی آب نمک را به جوش بیاورید. براکلی را در آن بریزید و حدود 5 دقیقه بپزید. با چنگال براکلی‌ها را امتحان کنید که نرم شده باشند. آنگاه براکلی‌ها را آبکش کنید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :  

 

مواد لازم :

براکلی خرد کرده....................2 عدد متوسط

پیاز خرد کرده کوچک.................یک‌چهارم پیمانه

آرد سوخاری..............یک‌چهارم پیمانه

تخم‌مرغ..................2 عدد درشت

سس کچاپ................برای سرو

 بیشتربخوانید:

خوراک پاستا و براکلی

 

 

طرز تهیه :

فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کرده، روی سینی فر را چرب کنید. ظرف بزرگ حاوی آب نمک را به جوش بیاورید. براکلی را در آن بریزید و حدود 5 دقیقه بپزید. با چنگال براکلی‌ها را امتحان کنید که نرم شده باشند. آنگاه براکلی‌ها را آبکش کنید و در مخلوط‌کن یا دستگاه غذاساز بریزید تا خرد شود (دقت کنید زیاد له و خیس نشود). از براکلی، سه پیمانه پر اندازه بگیرید و در کاسه بزرگی بریزید. آنگاه پیاز، آرد سوخاری و تخم‌مرغ را بیفزایید و خوب مخلوط کنید. حالا هر بار به اندازه 2 قاشق سوپخوری از مخلوط حاصل بردارید و با دست به شکل لقمه‌ای درآورید. اکنون با فاصله روی سینی فر قرار دهید و حدود 20 دقیقه بپزید. سپس لقمه‌ها را برگردانید و حدود 15 دقیقه دیگر بپزید تا ترد شوند. آنگاه از فر خارج کنید و همراه با سس کچاپ به کودک خود بدهید.

 بیشتربخوانید:

کوکوی براکلی

برچسب ها: آموزش آشپزی، کلم بروکلی، غذای گیاهی، طرز تهیه تعداد بازديد: 191 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز