تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم :
خمیر پیتزای خانگی.....................500 گرم
مرغ پخته و خرد کرده................1 پیمانه
اسفناج تازه خرد کرده...................یک و نیم پیمانه
پنیر پیتزای رنده کرده.....................دو سوم پیمانه
سس گوجهفرنگی.................به مقدار لازم
تخممرغ............. 1 عدد درشت
شیر...............1 قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان رنده کرده...................یکچهارم پیمانه
ادویه .................به مقدار مورد نیاز
بیشتربخوانید:
لازانیا اسفناج ؛ یک غذای گیاهی خوشمزه
روش تهیه
فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت گرم کنید و روی سینی فر، کاغذ بیندازید. خمیر پیتزا را به صورت مستطیلی با ابعاد 30 در 20 سانتیمتر پهن کنید. آنگاه مستطیل را از طول برش بزنید. هر کدام از مستطیلهای کوچک را به سه قسمت تقسیم کنید تا 6 مربع حاصل شود. حالا در کاسه مناسبی، مرغ، اسفناج، پنیر و مقداری سس را مخلوط کنید، خوب هم بزنید و آن را بین 6 خمیر پیتزا تقسیم کنید. مواد را در گوشه هر خمیر بریزید به صورتی که نیم سانتیمتر از لبه فاصله داشته باشد. تخممرغها و شیر را با همزن بزنید. سپس با برس دو لبه خمیر (نزدیک مواد میانی) را آغشته کنید و لبهها را محکم به هم بچسبانید. اکنون هر کدام از پیتزاهای لقمهای را در سینی آماده شده فر قرار دهید و روی هر کدام را با مخلوط تخممرغ آغشته کنید و روی آنها پنیر پارمسان بپاشید. روی هر کدام از آنها شکاف کوچکی ایجاد کنید. حالا آن را حدود 20 دقیقه بپزید تا روی پیتزاها طلایی شود و خمیر به طور کامل بپزد. سپس از فر خارج کنید و روی آن سس بمالید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پیتزا گیاهی روسی
والک پلو ؛ پلوی تهران قدیم