تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم
گوجهفرنگی پخته........................400 گرم
سیر....................2 حبه
پودر چیلی..................1 قاشق سوپخوری
پودر زیره..................1 قاشق سوپخوری
ران مرغ بدون پوست و استخوان...................1 کیلوگرم
تورتیلای گرم کرده.................16 عدد
گشنیز تازه خرد کرده.............1 پیمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد روسی مجلسی با مرغ و شوید
روش تهیه
گوجهفرنگی، سیر، پودر چیلی و زیره را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس مخلوط گوجهفرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و مرغ را بیفزایید تا مرغها به آن آغشته شوند. در ظرف را بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا مرغ بپزد. آنگاه مرغ را خارج کرده و با چنگال، تکه تکه کنید. از سس، روی مرغ بریزید. سپس آن را روی تورتیلا ریخته و گشنیز بریزید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه تاکو گیاهی مکزیکی