Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 12:55

1
مهر
تاکوی مرغ

تاکوی مرغ

گوجه‌فرنگی، سیر، پودر چیلی و زیره را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس مخلوط گوجه‌فرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و مرغ را بیفزایید تا مرغ‌ها به آن آغشته شوند. در ظرف را بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا مرغ بپزد.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم

گوجه‌فرنگی پخته........................400 گرم

سیر....................2 حبه

پودر چیلی..................1 قاشق سوپخوری

پودر زیره..................1 قاشق سوپخوری

ران مرغ بدون پوست و استخوان...................1 کیلوگرم

تورتیلای گرم کرده.................16 عدد

گشنیز تازه خرد کرده.............1 پیمانه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سالاد روسی مجلسی با مرغ و شوید

 

 

روش تهیه

گوجه‌فرنگی، سیر، پودر چیلی و زیره را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس مخلوط گوجه‌فرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و مرغ را بیفزایید تا مرغ‌ها به آن آغشته شوند. در ظرف را بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا مرغ بپزد. آنگاه مرغ را خارج کرده و با چنگال، تکه تکه کنید. از سس، روی مرغ بریزید. سپس آن را روی تورتیلا ریخته و گشنیز بریزید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه تاکو گیاهی مکزیکی

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه، تاکو تعداد بازديد: 252 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز