تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم
پودر سوخاری...............2 پیمانه
زردچوبه...............1قاشق سوپخوری
فلفل سیاه.................2 قاشق چایخوری
نمک...............به مقدار کم
تخممرغ زده شده.............. 2عدد درشت
آرد............یک دوم پیمانه
فیله مرغ............نیم کیلوگرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پلو مرغ و قارچ؛ مقوی و سالم
مواد لازم برای تهیه سس عسل و خردل
خردل................4 قاشق سوپخوری
روغن مایع................4 قاشق سوپخوری
عسل............2 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کتلت نودل با پنیر پیتزا
روش تهیه
فر را با حرارت 218 درجه سانتیگراد گرم کنید. پودر سوخاری، زردچوبه، فلفل و نمک را در کاسه بزرگی بریزید و خوب هم بزنید. سپس آن را در سینی فر بریزید. سینی را 5 دقیقه در فر گرم کرده بگذارید تا پودر سوخاری برشته و طلایی شود. گاهی سینی را تکان دهید و مراقب باشید نسوزد.
بعد از برشته شدن، سینی را کنار بگذارید تا خنک شود. حالا پودر سوخاری را در بشقاب بریزید. آنگاه آرد را در یک بشقاب دیگر و تخممرغ را در کاسه مناسبی بریزید. اکنون فیله مرغ را در آرد بغلتانید تا کاملا با آن پوشیده شود. سپس کمی آن را تکان دهید تا آرد اضافی آن گرفته شود. سپس در تخممرغ فرو ببرید و تکان دهید. اینک فیله را در پودر سوخاری بغلتانید و بعد به آرامی آن را تکان دهید. این کار را برای تمام فیلهها انجام دهید و آنها را یکی یکی روی سینی گریل قرار دهید. فیلهها را 7 دقیقه در فر گرم کرده بپزید. حالا فیلهها را برگردانید و طرف دیگر را هم 5 تا 8 دقیقه بپزید تا ترد شده و کاملا بپزند. وقتی فیلهها در حال پختن هستند، مواد سس را در یک شیشه دردار بریزید و آن را محکم تکان بدهید تا سس غیظی به دست بیاید. در صورت نیاز، به آن کمی فلفل اضافه نمایید. فیلههای سوخاری را به صورت گرم همراه با سس به کودک خود بدهید.