Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 22:46

15
مهر
قایق‌‌هایی از کدو

قایق‌‌هایی از کدو

کدوها را از طول دو نیم کنید. آن‌گاه 3 دقیقه در آب جوش بجوشانید تا قدری نرم شود. حالا در صافی بریزید. سپس داخل کدوها را به آرامی خالی کنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 2 نفر 

کدو سبز                         2 عدد قلمی

پیاز ریز خرد کرده              1 عدد کوچک

سیر له کرده                   1 عدد

روغن زیتون                     2 قاشق سوپخوری

فیله گوجه‌فرنگی خرد کرده 1 عدد

ذرت پخته                        100 گرم

نمک و فلفل                     به میزان لازم

پنیر موزارلای رنده کرده       75 گرم 

روش تهیه قایق‌‌هایی از کدو 

کدوها را از طول دو نیم کنید.

آن‌گاه 3 دقیقه در آب جوش بجوشانید تا قدری نرم شود.

حالا در صافی بریزید.

سپس داخل کدوها را به آرامی خالی کنید.

اینک مواد خارج شده را خرد کنید و کنار بگذارید.

سپس پیاز و سیر را به همراه روغن در تابه مناسبی بریزید و قدری تفت دهید.

حالا فیله گوجه‌فرنگی، ذرت، نمک و فلفل را بیفزائید و تفت دهید تا آب گوجه‌فرنگی کشیده شود.

اکنون کدو را اضافه و مخلوط کنید.

سپس قایق‌های کدو را با مواد فراهم کرده پر کنید و رویش پنیر بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا پنیر طلایی شود.

حالا قایق‌های کدو را در ظرف مناسبی بچینید و رویش را به دلخواه بیارایید.

بیشتر بخوانید:

فریترز کدو و هویج

پوره مرغ و برنج به همراه موز

پاستای پنیری

 

برچسب ها: غذای کودک، پنیر موزارلا، زندگی آنلاین، قایق هایی از کدو، دالیا تعداد بازديد: 401 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز