تحریریه زندگی آنلاین
9 تا 12 ماه
مواد لازم برای 6 نفر
سیب پوستکنده و خرد کرده 6 عدد
آب یکدوم پیمانه
دارچین یکچهارم پیمانه
روش تهیه پوره سیب و دارچین
سیبها، آب و دارچین را در قابلمه متوسطی بریزید، آنگاه در ظرف را بگذارید و 15 تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا سیبها نرم شوند.
حالا بگذارید کمی خنک شوند.
سپس همه مواد را در مخلوطکن یا دستگاه غذاساز بریزید و 1 تا 2 دقیقه مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
پوره سیب آماده مصرف میباشد.
یادآوری: پوره را در یخچال نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید:
دستور تهیه انواع پوره