تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک
2 تا 3 سال
روش تهیه پاستا با پنیر و سبزیجات
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده 1 عدد
فلفل دلمهای سبز خرد کرده 1 عدد کوچک
فلفل دلمهای قرمز خرد کرده 1 عدد کوچک
هویج خرد کرده 1 عدد درشت
سیر له کرده 1 حبه
پودر زیره یکچهارم قاشق چایخوری
ارگانوی خشک یکدوم قاشق چایخوری
ذرت پخته 1 پیمانه
گوجهفرنگی خرد کرده 1 عدد درشت
لوبیا قرمز پخته 500 گرم
آب گرم 2 پیمانه
پاستای شکلدار 3 پیمانه
پنیر چدار رنده کرده 2 پیمانه
مواد لازم پاستا با پنیر و سبزیجات
قابلمه بزرگی را روی حرارت بگذارید و در آن روغن بریزید.
آنگاه پیاز، فلفل دلمهای، هویج و سیر را 10 دقیقه در آن تفت دهید، سپس زیره، ارگانو و ذرت را بیفزایید.
در این هنگام، گوجهفرنگی، لوبیاها و آب را اضافه کنید، بپزید و کنار بگذارید.
قابلمه مناسبی را تا نیمه آب کنید و روی حرارت زیاد، آب را به جوش بیاورید.
پاستا را حدود 10 دقیقه در آن بریزید و هم بزنید.
صبر کنید تا زمانی که نرم شود و بپزد. اکنون از روی حرارت بردارید، در صافی بریزید و سپس مواد آماده کرده را روی آن بریزید، مخلوط کنید و در قابلمه مناسبی به همراه پنیر بریزید و آن را 15 دقیقه دم کنید.
اکنون پاستا را سرو نمایید.
یادآوری: در صورت تمایل میتوانید مرغ، گوشت یا بوقلمون را نیز بپزید و به سبزیجات اضافه کنید.
بیشتر بخوانید:
پاستا برگر