Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 19:46

11
اردیبهشت
بوریتو مرغ

بوریتو مرغ

مرغ، گوجه‌فرنگی، ریحان، نخودفرنگی و کاهو را در کاسه مناسبی مخلوط کنید. آنگاه ماست و آبلیمو را اضافه و مخلوط نمایید. حالا هر بار یک ورق از خمیر یوفکا را با کره آغشته کنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4 نفر 

مرغ پخته و چرخکرده                       یک و یک چهارم پیمانه

گوجه‌فرنگی خرد کرده                       2 عدد کوچک

ریحان خرد کرده                              یک سوم پیمانه

نخودفرنگی پخته                            یک دوم پیمانه

کاهوی خرد کرده                            1 پیمانه

ماست چکیده شیرین                      یک دوم پیمانه

آبلیموی تازه                                  2 قاشق سوپخوری

خمیر یوفکا دالیا                             به میزان لازم

کره نرم کرده                                 30 گرم

پنیر موزارلای دالیا رنده‌ شده              100 گرم

روغن کنجد                                   به مقدار لازم

روش تهیه بوریتو مرغ 

مرغ، گوجه‌فرنگی، ریحان، نخودفرنگی و کاهو را در کاسه مناسبی مخلوط کنید.

آنگاه ماست و آبلیمو را اضافه و مخلوط نمایید.

حالا هر بار یک ورق از خمیر یوفکا را با کره آغشته کنید.

سپس روی آن قدری پنیر موزارلای دالیا بپاشید و از مواد فراهم کرده روی پنیر بریزید و آن را رول کنید.

اکنون رول‌های بوریتو را در سینی مخصوص فر قرار دهید.

رویش را قدری با روغن کنجد آغشته کنید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا طلایی شود.

بیشتر بخوانید:

یوفکا برگر

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، بوریتو، زندگی آنلاین، دالیا، پنیر موزارلای دالیا، بوریتو مرغ، دستور تهیه بوریتو مرغ تعداد بازديد: 590 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز