اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
مرغ پخته و چرخکرده یک و یک چهارم پیمانه
گوجهفرنگی خرد کرده 2 عدد کوچک
ریحان خرد کرده یک سوم پیمانه
نخودفرنگی پخته یک دوم پیمانه
کاهوی خرد کرده 1 پیمانه
ماست چکیده شیرین یک دوم پیمانه
آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری
خمیر یوفکا دالیا به میزان لازم
کره نرم کرده 30 گرم
پنیر موزارلای دالیا رنده شده 100 گرم
روغن کنجد به مقدار لازم
روش تهیه بوریتو مرغ
مرغ، گوجهفرنگی، ریحان، نخودفرنگی و کاهو را در کاسه مناسبی مخلوط کنید.
آنگاه ماست و آبلیمو را اضافه و مخلوط نمایید.
حالا هر بار یک ورق از خمیر یوفکا را با کره آغشته کنید.
سپس روی آن قدری پنیر موزارلای دالیا بپاشید و از مواد فراهم کرده روی پنیر بریزید و آن را رول کنید.
اکنون رولهای بوریتو را در سینی مخصوص فر قرار دهید.
رویش را قدری با روغن کنجد آغشته کنید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا طلایی شود.
بیشتر بخوانید: